Flere fine sjanser fra Enebakk

Skrevet av Birger Christensen,  14.06.2022
Artikkelbilde
Azure World

Knut O Arnesen forserte ikke hestene sine spesielt hardt de første løpsdagene i år. Nå er formen klart stigende, og vi sier et klart obs foran hans fem starter. Vi blir ikke særlig overrasket om han reiser hjem med seier i bagasjen.

7 Machine Gun i løp 2 innleder ballet.

- Var positiv sist og synes dette ser ut som en fin sjanse. Distansen er kanskje i skarpeste laget. Men feltet er ikke avskrekkende, så jeg har håp.

 

I løp 4 er både 4 Azure World og 11 Imperial Dawn på plass. Først Azure World

- 900 meter på gresset er avgjort hennes livrett. Den eneste seieren til nå ble tatt med disse betingelsene. Hun er lynrask fra start, og det kan holde inn. Har en god rytter, og jeg er litt optimist.

 

- Med Imperial Dawn har vi slitt mye med høvene. Sist ble det en elendig start, men så gikk det unna til grei seier. Forsøkte med blinkers, og det så ut til å slå positivt ut. Men starten må være bedre enn sist. Det går ikke å rekke frem på 900 meter gress. 

- Red Valley (6. løp nr 8) har vært en stor skuffelse. Han er ikke sliten i det hele tatt etter løpene. Kanskje den jeg tror minst på av mine på torsdag ut fra det han viser i løp.  

- Canmore (7. løp nr 4) var helt ok i sitt første løp på Øvrevoll. Gikk bra, men ble sliten på slutten, og det er lov. Tror på litt sikt at dette kan bli en riktig hyggelig hest, avslutter Knut vår runde. Canmore er for øvrig byen som arrangerte langrenn, hopp, kombinert og skiskyting under vinter-OL i 1988. Det er det eneste vinter-OL hvor Norge ikke tok en eneste gullmedalje. 

Etter løpene er det auksjon på fire galopphester, håndplukket av Walter Buick. Han har vunnet 844 seire som jockey på Øvrevoll og følger svært godt med i det som rører seg. KLIKK HER for å lese mer. Her er det hester som er klare for å gå rett ut i løp. Spennende.