Kan Ede's Garrinchi overraske i dag?

Skrevet av Tom W. Johannessen,  09.06.2022
Artikkelbilde
Ede's Garrinchi har vunnet tre løp, to av dem på Øvrevolls dirt. I dag er det gress i V65-6. Foto: Hesteguiden.com

Han har tre seire i karrieren, alle på dirt. I dag er det myk gressbane på Øvrevoll. Kan Ede's Garrinchi (V65-6/V4-4, Anna Pilroth) overraske? - Ja, jeg obs'er litt, sier trener Tobias Hellgren.

Ede's Garrinchi var en lite spilt 5-prosenter kl. 15.00 i dag. - Jeg skjønner egentlig det også. At mange har blitt "besvikne" på ham. Men det var en tøff innledning på sesongen. Og han har gått bra i "skymundan" et par ganger. I dag er det fleksible blinkers som han har gått bra med tidligere. Og selskapet er overkommelig. Dette er nok stallens beste sjanse i dag, fortsetter Hellgren som sender ut to i V65-5:
- 2 Ginmann (V65-5/V4-3, Anna Pilroth) årsdebuterer i tøft selskap. Kunne nok ha trengt et par løp i kroppen. Han vant et par løp i fjor, men vi satser på en bedre sesong i år - for å si det sånn. Dette er en bra hest som har hatt sine problemer. Han "rør" seg imidlertid på et helt annet sett i år. Så får vi se i dag.
- 10 Isidor Almqvist (V65-5/V4-3, Malin Holmberg) har fin form, men har så langt ikke vist at han behersker denne klassen. Hadde vel også satt pris på en lettere gressbane. Men som sagt; formen er fin. Og han kommer til å gjøre et godt løp.  
 

Jan-Erik Neuroth kommenterer
- 5 Trent (1. løp, Hanne Rådstoga) har bra form, men debuterer på gress. Det er et spørsmålstegn. Kan være litt spennende, men Hotline Bling er selvfølgelig en god og naturlig favoritt.
- 2 Leave No Trace (V65-4/V4-2) sesongdebuterer i Erik O. Steens Memorial. Jeg er spent på å se hvor langt fremme hun egentlig er. Distansen er ikke noe problem. Men hun møter hester som Havana Red og Careless Whisper som er tøffe å slå her.
- 8 Nordic (V65-5/V4-3) skuffet på Klampenborg. Går vanligvis bra på Øvrevoll, men er best når banen er på den raske siden. Så myk bane i dag, og prestasjonen sist, gjør at han bare blir en ok outsider.
- 5 Zafrangar (V65-6/V4-4, Steinar Holm) har jeg ridd en gang for ganske lenge siden. Vet ikke så mye om formen nå, men jeg tror han kan gå bra på litt krevende bane. Er nok også bedre enn formtallet og kanskje ikke helt borte?

Cathrine Erichsen ranker dagens sjanser for ovrevoll.no: 1 Romanée (V65-2). 2 Cam Tree (V65-3/V4-1).


* Gressbanen i dag blir myk, melder baneansvarlig René Naustdal.