Stallsnakk foran Øvrevoll i dag

Skrevet av Tom W. Johannessen,  05.05.2022
Artikkelbilde
Silver Falcon er én av tre fra Cathrine Erichsen i V65-3 i dag. Foto: Hesteguiden.comhsen i V65

Cathrine Erichsen var i vinnerpaddocken med City Code sist. Hun starter åtte i dag og er nøkkeltreneren. Det er verdt å merke seg at hun obs'er litt på de to urutinerte starthestene i V65-2.


Her er Cathrines kommentarer til rikstoto.no 

- 2 Two Times (V65-1, Per-Anders Gråberg, 8-prosenter kl. 17.00) ble sjette sist. Er nok mer med denne gangen. 
P-A Gråberg til rikstoto.no: - Håper han er mer interessert nå når han får blinkers på igjen. 

- 1 Kill That Cat
(V65-2, Muriel Silva Machado, 14-prosenter) er en helbror til Hampus G. Kan trenge løpet, men trener hyggelig.
- 7 Scarlett Empress (V65-2, Per-Anders Gråberg, 6-prosenter) har aldri startet før. Er kanskje hårfint bak min andre. Men jeg obs'er faktisk litt på begge!
 

- 1 Silver Falcon (V65-3/V4-1, Willa Synøve Marcussen Schou, 10-prosenter) var bra på begynnelsen av sesongen i fjor. Skal i utgangspunktet ha litt lengre. men ikke borte, to kilo av på Willa.
- 5 Buckyboy (V65-3/V4-1, Per-Anders Gråberg, 14-prosenter) jobber veldig bra. Dette ser jeg som den beste sjansen av mine tre i løpet.
- 6 Hampus G (V65-3/V4-1, Muriel Silva Machedo, 8-prosenter) ble veldig melkesyrestiv i løpene i fjor. Halsoperert i vinter. Spent på ham.
 

- 4 Royal Ambition (V65-5/V4-3, Per-Anders Gråberg, 11-prosenter) har gått veldig mye ned i handicap. Er ikke satt opp, men operert i knærne og kastrert. Har kapasitet og skal nok passes i dag.

- 8 Romanée (V65-6/V4-4, Per-Anders Gråberg, 9-prosenter) ble strøket grunnet feber sist. Virker fin og jobber bra. Jeg har vært spent flere ganger. Venter på at det skal løsne. Da vinner'n.

Nathalie Mortensens kommentarer

- 3 History Hill (1. løp, Willa Synøve Schou Marcussen) var jeg "jättenöjd" med som toer sist. Flott ritt av Willa. Dette er blitt en annen hest med blinkers på. Min beste sjanse i dag.
- 2 Astron (V65-5/V4-3, Nathalie Mortensen, 8-prosenter) tok seg en tur før løpet sist. Skulle aldri ha starta, det var dumt. Jeg vil si at allting er bra, men han har vært litt nervøs etter det som skejdde sist. Jeg ligger derfor litt lavt i dag. Tina Smiths hest imponerte og så fin ut sist. Vi håper på penger. Astron skal ikke gå i front.
- 6 Scytale (V65-6/V4-4, Nathalie Mortensen, 19-prosenter) vant sist, det var kul. Perfekt ritt av Willa, det er ikke sikkert jeg klarer det like bra. Vi satser på fine penger.

Niels Petersens kommentarer

- 3 Game Changer (V65-2, Carlos Lopez, 50-prosenter) er en fin hest, holder nivået. Men jeg kan ikke si at det er en klink vinner, til det vet jeg ikke nok om de andre. Wido Neuroths hest så bra ut sist. Det jeg frykter er at banen kan bli for løs. Det er ingen fordel for min hest.
- 4 Royal Apple (V65-2, Andreas Tapia Dalbark, 6-prosenter) er en ok debutant som trenger løp i kroppen.

- 4 Noble Justice (V65-3/V4-1, Carlos Lopez, 35-prosenter) er en veldig kapabel hest som kan vinne. Men 87 er et høyt formtall. Frykter også her løs bane, det er heller ikke fordel for denne.

Tobias Hellgrens kommentarer

- 3 Cianti (V65-4/V4-2, Thuva Hjalmarsson, 3,9-prosenter) skal være veldig mye bedre denne gangen. Kan være med på linjen og skal strekes. Hadde jo tro på henne, så ble hun sjuk og fikk ta det "lugnt". Bra nå.
- 2 Ede's Garrinchi (V65-6/V4-4, Anna Pilroth, 13-prosenter) var ok første gangen. Glem løpet på Bro. Banen er dårlig. Har du ikke innerspor, er det vanskelig. Mine hester i dag har likeverdige sjanser. Begge kan vinne, men ingen av dem er sikre - for å si det sånn.

Dagens underspill på Øvrevoll
- 8 Romanée (V65-6/V4-1) trener som en vinner uten å vise det i løp. Passes i dag! 9-prosent kl. 17.00 er lite.
- 3 Cianti (V65-4/V4-2) hadde vært syk sist da hun også misset litt i starten. Står lavt i handicap og skal være god nok.
Spillbar til lave 3,9-prosent mot dagens nest største, 1 Oliver.
SISTE: Cianti spilles nå opp; 7 prosent kl. 17.45.