Tredje på rad for Suspicious Mind

Skrevet av Birger Christensen,  28.05.2022
Artikkelbilde
Suspicious Mind og Per-Anders Gråberg. Arkivfoto: Svensk Galopp

For seks år siden vant Suspicious Mind Dansk Derby for Niels Petersen. Nå trener Nina Lindberg Lensvik, lørdag ble det tredje seier på rad for første gang i Scandinavian Open Championship.

 

* Per-Anders Gråberg har vært fast makker til den flotte vinneren.

Det var så jevnt i mål, at undertegnede lurte på om White Heart hadde vunnet. Men han ble tredje med Auenfurst som toer.- Jeg trodde faktisk at vi hadde "torskat", men desto mer kul at vi vant. Han har en fantastisk innstilling, sa P-A om vinneren.

* White Heart gikk et kjempeløp for Niels Petersen og Carlos Lopez. Annenplassen i Derby på Øvrevoll i fjor var hans fjerde start, og nå er han nær ved å vinne  på likevekt mot eliten. Imponerende!

I Match Makers favør. I Golden Mile skulle Match Maker forsvare seieren fra i fjor. Da ble det sikker gevinst, men nå var det jevnere. Sandtastic bød på knallhard motstand, og på ny måtte målfotoet granskes. Det gikk i Match Makers favør. - Synes det så ut som om Chaves hadde kontroll, men Sandtastic var tøff. Nevnte på forhånd at det nok ikke var noen fordel at det hadde regnet så pass mye. Match Maker er stor og har en aksjon som nok egner seg best på en lettere bane. Uansett var det gøy å se ham i dag, sa en fornøyd trener Cathrine Erichsen.

 

* En seier ble det også på Niels Petersen. Could Be King imponerte stort i sprintløpet. Sanary og Reunion Island var sjanseløse, da er det uten tvil en sterk prestasjon av vinneren

- Han var litt uheldig med spor og opplegg i Dubai. Nå viste han at han har utviklet seg siden i fjor. Nå går vi til Bro og Vårsprinten der. Deretter har vi et sprintløp i Hamburg i tankene, sa Niels. Stallen tok i tillegg en fin andre i 2000 Guineas med Tordenskiold og andre også med Aina Torkdahl. Seieren i Guineas gikk til Fighting Spirit (Bran Wilson og Oliver Wilson)- Han var litt uheldig med spor og opplegg i Dubai. Nå viste han at han har utviklet seg siden i fjor. Nå går vi til Bro og vårsprinten der. Deretter har vi et sprintløp i Hamburg i tankene, sa Niels. Stallen tok i tillegg en fin andre i 2000 Guineas med Tordenskiold og andre også med Aina Torkdahl. Seieren i Guineas gikk til Charming Knight (Bran Wilson og Oliver Wilson).