Tok farvel med seier

Skrevet av Birger Christensen,  10.10.2022
Artikkelbilde
Foto Burt Seeger

- Dette blir min siste start med Hollywoodboulevard, fortalte Niels Petersen før lørdagens Skandinavisk Grand Prix på Klampenborg. Etter løpet flyttet hesten til Flemming Poulsen på Klampenborg for sin nye eier.

- Carlos (Lopez) og jeg snakket sammen, og vi ble enige om å sette alt på ett kort. Da de øvrige trakk ut på oppløpet, gikk Carlos innvendig og fikk raskt flere lengder. Master Bloom (Cathrine Erichsen/Elione Chaves) nærmet seg hele veien, men manglet to lengder på å nå igjen rømlingen. En taktisk seier for vinneren.

Les mer og link til løpet, KLIKK HER

- Hollywoodboulevard har gitt meg mange gleder. Han vant ikke så mange løp, men var nesten alltid i bildet, beretter Niels. For en måned siden passerte han millionen på Bro Park, og han var faktisk maiden frem til han vant på Oslo Cup-dagen

 

Søndag var det flotte løp på Jägersro. Der var Wido Neuroth-trente Jet Action (Jan-Erik Neuroth) toer bak fantastiske Suspicious Mind. Jet Action spurtet strålende fra jumboplass, men da var vinneren allerede i mål. Thunderey (Oliver Wilson)  får også pluss i margen for sin tredjeplass bak den sterke duoen Pusjkin og Plantstepsdream.

Les mer og link til løpet, KLIKK HER