Informasjon Oscargalla 28. januar

20.12.2022
Artikkelbilde
Færdersalen Thon Hotel Oslofjord, Sandvika

Vi gleder oss til å ønske alle velkommen til Oscargalla lørdag 28. januar kl. 18.00.

LINK TIL BILLETTER KLIKK HER

Pris:

Bord á 10 personer 8000 kroner.

Enkeltbillett á 850 kroner.

(De som kjøper bord får også mulighet til å forhåndskjøpe vin til bordet)

Frist for kjøp av billett er søndag 22 januar.

 

Ved kjøp enkeltbilletter:

Kun de som kjøper billetter samlet er garantert å sitte på samme bord. Man kan kjøpe 1-9 enkeltbilletter i samme bestilling.

Øvrevoll vil sette sammen bord for gjestene med enkeltbilletter. Alle bord har 10 plasser. 

Billett med QR kode skannes ved ankomst, oppgi mobilnummer og emailadresse ved kjøp.

 

Norsk Galopp gleder seg til å ønske velkommen til landemerket, Thon Hotel Oslofjord.

I år vil alt foregå i den store Færdersalen i underetasjen, og baren vil være i salen.

Alle i salen vil kunne følge med på det som skjer på scenen og på storskjerm.

Betjent garderobe.

Musikk med DJ Frode etter utdelingen.

 

​Det vil bli servert velkomstdrikk og en treretters bankettmeny.

Gjestene får som vanlig sjansen til å vinne flotte premier i det store lotteriet. 

Oversikt over nominerte hester og priser finner du her https://www.ovrevollgalopp.no/nominerte2022.

 

På TicketCo kan gjestene også bestille hotellrom med overnatting 28. januar til rabattert pris 950 kroner for dobbeltrom inkl frokost.

 

Frist for bestilling av hotellrom og forhåndskjøp av drikke er onsdag 25. januar*. 

 

Meny

Forrett:

Dillmarinerte kamskjell med sennepsemulsjon, frisk spiresalat, pasjonsfrukt gelé og urtetoast Dill-marinated scallops with mustard emulsion, fresh sprout salad, passion fruit jelly and herb toast

Inneholder: Bløtdyr, Fisk, Sennep, Soya, Sesamfrø, Sulfitt

Hovedrett:

Grillet okse ytrefilet med beteragu, selleripuré, fritert selleri, rosmarinsjy og pommes Anna. Grilled beef sirloin with beetroot ragu, celery purée, fried celery, rosemary and pommes Anna.

Inneholder: Selleri, Soya, Sulfitt

Dessert:

Sjokoladebrownies med vaniljeis, friske bær og saltet karamell

Chocolate brownies with vanilla ice cream, fresh berries and salted caramel

Inneholder: Egg, Hvete, Melk, Valnøtter

 

Vennligst oppgi matallergier til Esben Hansen (email) senest søndag 22. januar. 

Antrekk: Pent.

Aldersgrense 18 år. 

 

*Ønsker man bestille hotellrom etter enn 25. januar må man bestille direkte fra hotellet og betale full pris.

LINK THON HOTEL SANDVIKA