-Årets store mål er Drømmemilen på Derbydagen!

29.06.2023
Artikkelbilde
Sid Game ©hesteguiden.com

Silja Støren smilte godt, og med god grunn, etter at Sid Game (Stall All In) hadde vunnet kveldens fjerde løp. Den norskoppdrettede treåringen tok kontrollen rundt svingen og stakk fra feltet med snaue sju lengder for Manuel Martinez. -Dette var en veldig sterk prestasjon, og jeg er imponert over han i kveld. Vi satser mot Drømmemilen under Derbydagen søndag 20. august. Stallen har vunnet 10 løp på ton måneder nå, og ekstra stort var det selvsagt å vinne storløp med Hotline Bling tirsdag. Vi har stort fokus på trivsel for både to og firbeinte. Jeg er veldig stolt av teamet, fortalte en meget tilfreds trener Silja Støren. For øvrig var Cathrine Erichsen og Elione Chaves i storslag, og de vant hele tre løp.

©hesteguiden.com

 

Mali ©hesteguiden.com

Det første løpet ble en ren duell mellom stallvenninnene Mali (NP Racing) og Sweet Caroline. Førstnevnte vant med en lengde, mens det ble langt ned til resten. -Begge mine gjør en god figur i kveld, og jeg er selvsagt godt fornøyd med Mali som tar karrierens første seier. Vi hadde ikke marginene helt med oss på lørdagens storløpsdag her hjemme, men hestene virker til å være i godt slag. Vi gleder oss til alle storløpene som venter fremover, sa trener Niels Petersen.

 

Spirit of Cimarron ©hesteguiden.com

Spirit Of Cimmaron (Stall Lilleville) galopperte sitt eget løp i front og var meget opplagt for dagen sammen med Sandro De Paiva. Fireåringen vant med snaue sju lengder ned til annenhesten Headora. Et morsomt poeng er at begge disse hestene ble kjøpt inn for videresalg av Øvrevoll Galopp. -Dette var nesten enda bedre enn forventet. Han vant meget enkelt og det er mulig vi må legge listen litt høyere enn planlagt nå, fortalte trener Are Hyldmo.

 

Buckyboy ©hesteguiden.com

Norskoppdrettede Buckyboy (Team BB) lå pent plassert som tredje, gikk til angrep rundt siste sving og kjempet seg inn en sterk seier foran Mackjack i det tredje løpet. Elione Chaves sikret tredjevalget årets første seier. -Han gjør alltid sitt beste, jeg er glad for å ha en liten andel i hesten og samtidig kunne bidra på det gode laget til trener Cathrine Erichsen, fortalte Kristin Høst Grønvold i vinnerpaddocken.

 

Frederiq von Soa ©hesteguiden.com

Machine Gun så lenge ut til å gå mot seier i det femte løpet, men Fredriq Von Soa (Stall Silvertone) spurtet sterkt fra køen og rakk frem til en meget sikker seier. Dermed tok Cathrine Erichsen og Elione Chaves sin andre seier for kvelden. -Det har vært en bra kveld og hestene til Cathrine er godt forberedt. Det var en fantastisk opplevelse å ri Duca Di Como på Royal Ascot med den stemningen og atmosfæren som er der. Vi gleder oss til fortsettelsen, sa den både sympatiske og meget dyktige jockeyen Elione Chaves.

 

Airtrix ©hesteguiden.com

Samme mann red et perfekt løp med Airtrix (Finn Kristiansen) som smøg med innvendig hele veien. På oppløpet lirket Chaves seg frem og vant med nese foran Clauses Andy. Det var Chaves og Erichsens tredje for kvelden. -Jeg må bare takke og bukke. Det har vært noen fantastiske dager, og jeg har ikke landet enda siden lørdagens seier i Oslo Cup med Captain Chorus. Jeg ser løpet hver dag! Dette var morsomt og nå er jeg bare veldig glad, sa eier Finn Kristiansen.

 

Greycious Girl ©hesteguiden.com

Den lovende rytteren Frida Sandbraaten red et godt løp i amatørløpet og sparte på kreftene lengst mulig med favoritten Greycious Girl (Stall Fredbo). Hun avgjorde meget enkelt på oppløpet og hesten viste veldig bra speed. -Dette var morsomt. Hestene betyr veldig mye for meg og dette er selvsagt min nye yndling, sa medeier Anne Grethe Knudsen. -Jeg har hatt forventninger til henne lenge og jeg synes at det var fortjent at hun fikk vinne i kveld. Nå gleder vi oss til fortsettelsen. For egen del trives jeg godt med å ri løp også. Det er veldig gøy, avsluttet trener Tina Smith.