Dette blir min siste sesong som administrerende direktør på Øvrevoll

Skrevet av Norsk Galopp,  09.03.2023
Artikkelbilde
Thomas Gjelsås

Thomas Gjelsås går inn i sin siste sesong som administrerende direktør for Norsk Galopp. Etter åtte sesonger i stillingen har han meddelt styret om at han fratrer sin stilling, men han blir på Øvrevoll minimum ut oktober.

- Det har blitt nær åtte innholdsrike og spennende år på Øvrevoll som administrerende direktør. Jeg har fått jobbe veldig bredt og vært tett på både sport, sponsorer og spillselskap, noe jeg er ekstremt takknemlig for. Jeg vil takke både dyktige medarbeidere, styret og alle øvrige innen sporten for gode år sammen. Nå ser jeg frem til å gjennomføre en ny, sterk sesong før jeg går av. Dette er ingen enkel beslutning, men tiden er inne for å gjøre noe annet, og jeg planlegger oppstart av egen virksomhet innenfor media, kommunikasjon og ledelse. Dette er områder jeg har bred erfaring og kompetanse på. Alle som kjenner meg, vet at jeg har et hjerte som banker for hele hestesporten. Så jeg vil definitivt være en del av miljøet også i fremtiden, forteller Gjelsås.

Styreformann Ole-Christian Hallerud uttaler: - Vi er lei for at Thomas Gjelsås har sagt opp sin stilling som administrerende direktør i Norsk Galopp. Thomas har gjort en fantastisk jobb med å lede Norsk Galopp i en krevende periode. Han nyter stor tillit både blant sine ansatte og i styret. Vi er glade for at han blir værende ut det meste av sesongen 2023 hvilket gir oss god tid til å finne hans etterfølger. Vi ønsker Thomas all lykke med nye utfordringer i mediebransjen og gleder oss til videre samarbeid om sesongen 2023.