A Day at the Races

Skrevet av Marianne Ek tel 22956202
Artikkelbilde

 Firmafest?
Sommerfest? – Julebord?
Jubileum? – Kick Off?

 

Er dere lei av å spise reker på fjorden? Eller lei av å lete etter underholdning for å sprite opp stemningen? Mangler dere team-building løsninger?

Fortvil ikke, her er løsningen!

På Øvrevoll Galoppbane i Bærum kan vi arrangere alle typer selskaper. Vi har plass og lokaler til alt fra 25-150
personer samt at vi har partytelt løsninger for større typer arrangementer. Vi har hatt telt med plass til 500 mennesker uten at det er overfylt!


 

Både inne og uteområdet er omgitt av vårt flotte parkanlegg som fremstår som en grønn oase i Bærum.


 
Hver torsdag er det løp slik at om man velger å ha arrangementet på en løpsdag vil underholdningen være gitt. Vi stiller med spillevertinner som er svært kunnskapsrike på både spill, hester og galoppsporten. Mange felles aktiviteter kan arrangeres av oss i forbindelse med en løpsdag; bla' hesteeier' for en dag, flotteste hatt!, profilering av selskapet på løp og hester, konkurranser mellom bord/lag, foredrag om det vi driver med på Øvrevoll for å nevne noen.

 

Vi har samarbeid med et cateringfirma som heter
Real Mat AS. Kokken Øystein Reinsborg, som tidligere har jobbet på bla Oro, har satt sammen en rekke tilbud, fra tapas til grillmenyer.

 

Øvrevoll kan være behjelpelig med selskaper på alle dager i uken, men som nevnt over, på løpsdager følger artig underholdning med på kjøpet!!! Øvrevoll Galoppbane ligger på Jar i Bærum, kun 15 min fra Oslo sentrum. Rutebuss stopper rett utenfor og vi har også samarbeid med en buss leverandør som kan skreddersy hente- /bringe løsninger for de som ønsker dette.Var dette interessant? Ta kontakt med oss for å se hva vi kan tilby dere!

Esben Hansen
Markedssjef, Øvrevoll Galopp AS
900 52 785 eller esben.hansen@rikstoto.noMoods of Norway valgte i august 2011 å legge sitt store moteshow til Øvrevoll. Det ble en flott kveld, med over 5000 mennesker.

Foto: Hesteguiden.com, John Franklin og Elisabeth Riksen