Juli

Chicken Momo ble historisk

Artikkelbilde Chicken Momo ble torsdag tidenes første treårige gruppevinner på Øvrevoll. Ikke bare vant han, den Arnfinn Lund-trente stjernen utklasset de eldre...  Les mer

Omtaler av hestene til start torsdag 30. juli

Artikkelbilde Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 30. juli kl 18.00, vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og...  Les mer

Programtips torsdag 30. juli

Artikkelbilde Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 30. juli kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her .  Les mer

Glitrende gruppeløp

Artikkelbilde Vi har to gruppeløp på Øvrevoll. Det første av dem avholdes torsdag, og årets Polar Cup er blitt en perle av et løp. Siden løpet fikk gruppestatus ...  Les mer

La Zona i Oaks

Artikkelbilde La Zona tok fredag en sikker seier i Svensk Oaks på Jägersro. Den flotte hoppa, som vant med en sikker lengde, ble ridd av Fredrik Johansson, som...  Les mer

Åringsauksjon 2009

Artikkelbilde   Årets auksjon vil bli avholdt på Meridian Stutteri lørdag 26. september 2009.   Anmeldelsesfrist åringer fredag 14. august   For norskoppdrettede...  Les mer

Nyttig sommerferie

Artikkelbilde The One And Only var ikke seg selv etter Dansk Derby. Derfor sendte vi ham på landet. Et par ukers sommerferie i Nittedal var det som skulle til. J...  Les mer

Omtaler av hestene til start torsdag 23. juli

Programtips torsdag 23. juli kl 18.00

Svensk i Skandinavisk?

Artikkelbilde Torsdag er Skandinavisk Mesterskap for 3-åringer hovedoppslaget på Øvrevoll. Før vi går inn på dette løpet, som begynner å bli ganske så...  Les mer

Tredje til Appel

Artikkelbilde Appel Au Maitre tok en meget fin 3. plass i Gruppe I-løpet Deutschland-Preis over 2400 meter i Dusseldorf søndag. Se løpet her  Les mer

Hans Petter Eriksen 60 år

Artikkelbilde Søndag 19. juli fyller Hans Petter Eriksen 60 år. Direktør og sportssjef på Øvrevoll Galoppbane har flere timer enn noe annen i sitt virke for...  Les mer

Sydney og Mark lurte alle!

Artikkelbilde Morten og Torvald Klaveness’ Minneløp (L) fikk en overraskende vinner i danske Sydney. Lone og Jens Westh eier vinneren som ble smart ridd av Mark...  Les mer

Omtaler av hestene til start torsdag 16. juli

Programtips torsdag 16. juli kl 18.00

Hopper og stayere i fokus

Artikkelbilde Torsdagens to store oppslag er Morten og Torvald Klaveness’ Minneløp og Major Chr F Michelets Minneløp. Det første er forbeholdt våre beste hopper,...  Les mer

Spill til Tæby mandag 13. juli

Artikkelbilde Mandag 13. juli er det duket for store felter på Tæby Galoppbane utenfor Stockholm. Hele 11 løp skal avholdes, bl a Swedish Open Mile (L) og...  Les mer

Chicken Momo knuste gode eldre hester

Artikkelbilde Stall Kalas’ 2000 Guineas-vinner Chicken Momo prøvde seg for første gang mot gode eldre hester i Eliteløpet denne kvelden. Han gjorde som han har...  Les mer