Sir Lando sesongdebuterer

13.04.2011
Sir Lando fra seieren på Øvrevoll 17. mai 2010

Sir Lando endte på en 8. plass på Longchamp, slått 7 3/4 lengde av vinneren Ivory Land

Torsdag 14. april starter derbytoeren Sir Land på Longchamp banen i Frankrike.

Løpet trener Wido Neuroth har valgt for Stall Perlens hingst er Listed-løpet Prix Lord Seymour over 2400 meter, løpet går kl 15.50.

Førstepremie i løpet er 26000 Euro, og det er Gaetan Masure som skal ri, det er samme rytter som satt på Appel Au Maitre i Køln sist uke.

Link til startliste France Galop

Søndag 17. april starter Apilado og Vivere Cosi i Krefeld der Wido Neuroth for øyeblikket har en del av sine hester i trening. Jan-Erik Neuroth er satt opp for å ri disse to 3-åringene.

Her finner du startliste til Krefeld

For et comeback!

Fredrik Johansson gjorde onsdag unna første rittet siden slutten august i fjor. Han hadde et ritt på Jægersro og det endte med seier på Senorita Bloom etter en knallsterk sluttspurt.

I morgen har han to sjanser her på Øvrevoll, han skal ri Wood Top (løp 1) og  Norwegian Reward (løp 2)