Spill mot løp i Singapore

Skrevet av Hans Petter Eriksen,  20.05.2011
Presvis

Søndag er det spill mot to løp i Singapore henholdsvis kl 13:50 og 14:40. Løpene rides på Kranji banen og det spilles i felles pott med Sverige og Danmark.

Det første løpet er et sprintløp med ca 2,5millioner til vinneren. Selve hovedløpet er Singapore Airline Cup (GR 2) hvor vinneren får ca 7 millioner kroner. En av favorittene er Mette Campbell Andenæs oppdrettede Presvis som står i trening hos Luca Cumani i England og skal rides av engelske Richard Hughes. Presvis har vunnet åtte løp i karrieren og har ridd inn i overkant av 4,8 millioner pund. Han er etter Forest Fire som igjen er en datter av Mango Sampaquita som vant flere løp på Øvrevoll.