Skrevet av Birger Christensen,  26.11.2013
Beentheredonethat

Last ned programmet her

1.LØP – GAZELLE DEKKEN AMATØRLØP – 2400 DT

Hestene i amatørløpet har vunnet fire seire totalt på 274 starter. Findus Zaid gikk for hardt ut sist. Med en normal åpning skal han ha en god sjanse. Oaksana er i fremgang, kanskje er 2400 meter litt langt. Hope and Glory var sistevalg forrige onsdag, holdt på å vinne. Helene Smit må vinne for å ta championatet, helt umulig er det ikke.

Tips:

5 Findus Zaid – 8 Oaksana – 3 Fraank Outs: 7 Hope and Glory

2.LØP – NOVISELØP – 1750 DT

Just Now og Rossmos Tyson er trolig de to beste, men formen er ikke ferskvare. Vi ser mer på form enn formtall og tipper Ares, som vant lett sist fredag. Winning Sleipner gikk bra sist etter fem måneder uten løp, mens Saturday Gift var knallgod i Breeders Prize Sprint i september. Har dog vært klart best på gress.

Tips:

2 Ares – 5 Winning Sleipner – 1 Rossmos Tyson Outs: 6 Just Now

3.LØP – V5-1 – 2-ÅRSLØP – 1600 DT

Niels Petersen har fem hester i løpet. Gråberg sitter på Beentheredonethat, som spurtet sterkt til seier sist. Blir vår banker i en ganske vrien finaleomgang. Lord Handsome leverte en flott debut, skal regnes. Mr Horsepower vant lett i siste start på Jägersro, dog i enkelt lag.

Tips:

1 Beentheredonethat – 9 Lord Handsome – 4 Outlaw Outs: 5 Mr Horsepower

4.LØP –  V5-2 – KAFUWAIN HANDICAP – 1100 DT

På finaledagen i fjor vant Match Point foran Female Spring. Reprise i år? Simian slo begge sist han gikk på Øvrevoll, og Mississippi var i vinnerslag igjen sist fredag. Disse motstanderne er dog litt verre å bli kvitt.

Tips:

5 Match Point – 1 Female Spring – 4 Mississippi Outs: 3 Simian

5.LØP – V5-3 – KADIMO LØP – 2400 DT

Heavenly Spiced slo Colourist sist de møttes. Begge er i form, og de to kan fort gjøre opp også her. Hvis Simian vinner løpet forut og Maraboux Javilex tar seg av dette, blir det seier nummer 1000 for Wido Neuroth på Øvrevoll. Ellers må han drøye jubileet til neste år.

Tips:

2 Heavenly Spiced – 3 Colourist – 1 Maraboux Javilex Outs: 9 Mr Lumberjack

6.LØP – V5-4 – DD-1 – KING LØP – 1100 DT

Enara vant sist hun var på Øvrevoll tross dårlig start. Et forsiktig vinnertips. Angie’s Nap og Aylar er ofte med i striden, trolig også nå. Court Applause var ikke så fryktelig langt bak en bedre hest sist enn de han møter nå.

Tips:

6 Enara – 4 Angie’s Nap – 12 Court Applause Outs: 1 Aylar

7.LØP –  V5-5 – DD-2 - TAKK FOR I ÅR LØP – 1600 DT

Trener John Nielsen vant årets siste løp i 2011 med Miss Montana og det siste løpet i fjor med Watch Chain. Vi satser på at alle gode ting er tre og gir Parbold Hill en ny sjanse. Alt ble feil på sprint sist fredag, har vunnet på Øvrevoll før over dagens distanse. Men dette er ikke enkelt. Soraya fant stilen sist, og Macbeth imponerte fredag med høy vekt.