Skrevet av Morten Olsen,  13.04.2015
Pal O'Mine

Last ned programmet her

1.LØP - 3-ÅRS MAIDENLØP - 1600 DT

Årets første løp er et lite felt med spennende treåringer. Victoria Prada gikk flere meget flotte løp i fjor og blir vårt førstevalg. Nine Mile startet en gang i fjor og tapte 100 meter fra start. En hest å følge fremover. Touareg debuterer. De to øvrige har gode muligheter for trippel.

Tips: 1 Victoria Prada - 3 Nine Mile - 4 Seth  Outs: 2 Touareg

2.LØP - ADVANCE PARTY LØP - 1100 DT

Pal O'Mine avsluttet fjoråret på strålende vis. Hesten som var Arnfinn Lunds siste vinner som trener blir en sjansebanker i sesongstarten. Jan-Erik Neuroth kan få sin seier nummer 100, Simian vant første løpsdag i fjor. Aim Higher var bra som fjerde på Jägersro søndag, men det er tøff motstand her. Mississippi pleier å trenge noen løp før formen er på plass.

Tips: 1 Pal O'Mine - 6 Simian - 2 Aim Higher  Outs: 3 Skrik

3.LØP - UNG OSLO LØP - 2400 DT

Nils Petter Gill står bak et fint tiltak, les mer om Ung Oslo i programmet. Vi tror mest på Cold Fact, som var hele 13 ganger på trippelen i fjor. Oaksana hadde også en god sesong i 2014. Le Chiffre avsluttet året skarpt. Vi satser på denne trioen i V5, mest fordi de øvrige ikke har vist noe på lenge.

Tips: 1 Cold Fact - 2 Oaksana - 6 Hilma  Outs: 7 Le Chiffre

4.LØP - ANNE'S BITHDAY LØP - 1100 DT

Doffen vant på åpningsdagen i fjor  Vi tror at han og stallkameraten Priceless kan være verdt å regne med. Begge har sterke avslutninger å by på. Seventyseven avsluttet fjoråret med seier. Augustinian ble god tredje søndag, for oss et godt trippelkort. Et vrient løp, hvor vi dekker bredt i V5.

Tips: 8 Doffen - 3 Priceless - 9 Augustinian  Outs: 6 Seventyseven

5.LØP - ARCELINO LØP - 1750 DT

Ares er ofte på trippel. Var tidlig i form i fjor (vant på åpningsdagen) og er det samme i år. Heavenly Spiced trener bra, og Pretty Perfect vant det første løpet på Øvrevoll i fjor. Harmonia har møtt bedre hester enn hun gjør nå, skal tas på alvor.

Tips: 3 Ares - 5 Heavenly Spiced - 4 Harmonia  Outs: 6 Pretty Perfect