Skrevet av Øvrevoll Galopp,  26.07.2015
Ragazzo

Last ned programmet her

1.LØP - PETITE FRISØRENE NOARK VANDREPOKAL - 2400 GRESS

Rakel var flink da hun vant på Øvrevoll i lunsjen. Kanskje er 2400 meter litt langt, men vi gir henne et knepent vinnertips. Jouye var flink sist torsdag, og det kan bli seier til Enebakk. Iamundercover så ut til å dra nytte av en påminnelse fra rytter da han vant i Gøteborg. Oaksana får sikkert en god premie.

Tips: 2 Rakel - 7 Jouye - 3 Oaksana  Outs: 5 Iamundercover

2.LØP - MAIDENLØP - 1370 GRESS

Dette løpet tror vi blir vunnet av Hongkong Emperor. Gikk bra både i 2000 Guineas i Norge og Danmark, og han står flott til i løpet. Oui Je Peux gikk helt ok i siste start, og vi tror det holder til trippel i et ikke alt for skarpt felt. Euphoria er en spennende debutant som et ekte Skoger-produkt.

Tips: 7 Hongkong Emperor - 3 Oui JePeux - 10 A Little Fling  Outs: 1 Euphoria

3.LØP - V65-1 - POLAR CUP (GR 3) - 1370 GRESS

Et lite, men svært kvalitetsfylt løp. Ragazzo står med 12 strake på hjemmebane, og tross sterk motstand, tipper vi ikke i mot. Easy Road har vært nærmest vår favoritt i de tre siste startene, god nok til å gi Ragazzo kamp. Giftorm var toer i løpet i fjor, var veldig god i Dubai i vinter. Stallformen et spørsmålstegn. Silver Ocean vant løpet i 2012, må være på sitt absolutt beste for å vinne.

Tips: 1 Ragazzo - 3 Easy Road - 4 Silver Ocean  Outs: 5 Giftorm

4.LØP - V65-2 - POSITANO LØP - 1600 GRESS

Palermo var bare en lengde fra seieren i Polar Mile Cup. Lærling med fire kilo lettelse avgjør vårt vinnertips. Dramatic Act  og Vortex har begge ferske seire, og de har imponert gjennom sesongen. Dette løpet er jevnt, og det kan være smart å dekke bredt.

Tips: 1 Palermo - 6 Dramatic Act - 3 Captain America  Outs: 5 Vortex

5.LØP - V65-3 - SCANDIC DERBY TRIAL - 2160 GRESS

Vi har ventet lenge på å få se Quarterback i banen. Ut fra det vi har sett, skal det stå mellom han og Icecapada. Khyber tror vi er den neste om man vil gardere mer. Men vi satser på en duo som vi har god tro på.

Tips: 5 Quarterback - 6 Icecapada - 7 Brownie  Outs: 8 Khyber

6.LØP - V65-4 - POINT TAKEN LØP - 1730 GRESS

Seventyseven blir knepen favoritt etter en fin start på sesongen. Macbeth var bra sist i et godt felt, fin sjanse her. Possibly har innfridd to ganger som vår banker. Er satt opp ni kilo, og det synes vi var strengt. Point Man liker distanse og underlag, bør med på kupongen.

Tips: 12 Seventyseven - 7 Macbeth - 11 Point Man  Outs: 9 Possibly

7.LØP - V65-5 - DD-1 - OSLO CUP (GR 3) - 2400 GRESS

Halve feltet i Oslo Cup kommer fra Niels Petersens stall. Eye in the Sky blir vårt valg etter den flotte seieren i Tyskland. Fjorårsvinneren Without Fear og Bank of Burden er så å si alltid i toppen, regnes på ny. I Rune Haugens duo tror vi Probably er litt bedre på denne distansen. Dette er et løp å glede seg til.

Tips:12 Eye in the Sky - 2 Without Fear - 3 Bank of Burden  Outs: 1 Probably

8.LØP - V65-6 - DD-2 - NORSK RIKSTOTO CUP -BRONSEDIVISJON SPRINT - 1170 GRESS

Majestic Max vant sist torsdag, har en god sjanse på å legge på til to strake. Vi velger å gardere med Calcaterre, som har levert noen gode sprintløp i år. Det er jevnt bak vår duo, men vi har en god følelse av at de to nevnte skal holde på V65.

Tips: 11 Majestic Max - 15 Calcaterre - 9 Loire Outs: 14 Caipirinha