Skrevet av Øvrevoll Galopp,  21.05.2015
arkivbilde Seventyseven

Last ned programmet her

1.LØP - MAIDENLØP - 900 GRESS

For første gang i år løper hestene på Øvrevoll rett frem i 900 meter. Di Centa er i toppen her, kanskje blir det karrierens første seier. Miltonia har også vist fart og er trolig langt fremme. Kharlovka har ikke startet siden høsten 2013, da var hun veldig rask.

Tips: 5 Di Centa - 7 Miltonia - 2 Marschall  Outs: 1 Kharlovka

2.LØP-  ARIAT WORLD CUP OF NATIONS AMATØRLØP - 1370 GRESS

Messi vant et liknende løp for et år siden. Tar trolig teten og kan lede hele veien. Prince Field har gjort noen sterke løp på gresset, og Mohikan har en dyktig rytter. Det er nok litt kort, men han kan hente en del på oppløpet.

Tips: 5 Messi - 6 Prince Field - 7 Avonbear  Outs: 4 Mohikan

3.LØP - V65-1 - 3-ÅRSLØP - 1170 GRESS

Miss Phone Girl gikk et råsterkt løp på Jägersro nylig. Var også veldig god da hun nesten holdt unna for Taja i fjor, Blir vår banker. Miss Rebel var uheldig i løpet 17. mai, rangeres nærmest. De to nevnte sammen med Street Buzz kan fort være trippelhestene i dette løpet.

Tips: 3 Miss Phone Girl - 2 Miss Rebel - 5 Allinornothing  Outs: 4 Street Buzz

4.LØP - V65-2 - NHH-JENTENES LØP - 1170 GRESS

Denico vant torsdag. Nå er det gress, men vi er nokså sikre på at Denico er i bildet på ny. Velldone er i våre øyne en sterk utfordrer, og Mellon har vært bra på gress før. Det kan fort være lurt å dekke dette løpet.

Tips: 6 Denico - 9 Velldone - 7 Mellon  Outs: 4 Julien Delamare

5.LØP - V65-3 - GRANDE CAPITAN LØP- 2400 GRESS

Flere av hestene har møttes på sandbanen, nå er det gress. Den gamle folkehesten Colourist imponerte med seier torsdag, kan vinne på ny. Dramatic Act gikk et fint løp 17. mai, bør regnes her. Funny's Chap var svak i årsdebuten, men veldig god i fjor høst. Art Law var en av svært få hester som tok tre strake seire på Øvrevoll i fjor, må regnes.

Tips: 4 Colourist - 6 Dramatic Act - 1 Funny's Chap  Outs: 3 Art Law

6.LØP - V65-4 - NORSK 2000 GUINEAS - 1600 GRESS

Målt etter formtall er Wild Citizen en vinner. Etter en sterk debut, er vi imidlertid ikke blitt imponert. Vi synes han skal være outsider på de siste prestasjonene. Vi går i stedet inn for Frompariswithlove. Sterk debut i fjor høst og trengte nok løpet i årsdebuten. Bent Olsen venter seg mye av Brownie, og spurten sist var av beste merke. The Olympus Man var god i debuten. Prøvde å henge på Volatile i neste start, før han sto igjen mange lengder sist onsdag. Innehar mye kapasitet.

Tips: 6 Frompariswithlove - 5 Brownie - 4 The Olympus Man  Outs: 3 Wild Citizen

7.LØP - V65-5 - DD-1 - GIPSY HALL LØP - 1600 GRESS

I en svært vrien V65-omgang tar vi en sjanse og gir tilliten til Seventyseven. Virker nå å være på rett vei, og bare spurten blir satt inn i rett tid, tror vi på seier. Ares og Party Fever er i slag, kan følge opp innsatsene fra 17. mai. Da gikk også Calcaterre et godt løp, litt skummel nå.

Tips: 6 Seventyseven - 8 Ares - 2 Party Fever  Outs: 5 Calcaterre

8.LØP - RIKSTOTO SOMMERLØP - 2160 GRESS

Golden Globe er på vei mot storformen. Tapte på foto sist, kan snu til seier nå. Jarvens duo har imponert, er de like gode på gress? Vi likte Cold Fact i siste start. Gikk ut i høyt tempo, holdt med tanke på det meget bra.

Tips: 5 Golden Globe - 13 Pecoiquen - 2 Lucky Lucioni  Outs: 11 Cold Fact