Programtips torsdag 25. august kl. 18.45

Skrevet av Birger Christensen,  19.08.2016
Dubai Next

Syv løp på Øvrevoll torsdag. V65 ser ikke enkel ut, for det er stort sett løp i de lavere klasser på sandbanen. Vi venter til finalen med å foreslå en banker.

1.LØP - SAM PENDER LØP - 1100 DT

Luckyreno tok en grei seier på Bro Park sist. Har gått mange gode løp på Øvrevoll og er en grei favoritt. This is Bajas Har vært meget god i år, kanskje er formen litt på hell? Valeo Si Vales er bra, men det er lenge siden forrige start. De to øvrige har også startet forsiktig den senere tiden, så det blir spennende å se dem i løp.

Tips: 2 Luckyreno - 5 This Is Bajas - 3 Valeo Si Vales  Outs: 1 Sweety

2.LØP - V65-1 - NOVISELØP - 1750 DT

Miss Kickoff og Iona møter overkommelig motstand. Den eneste vi tror kan matche vår duo er muligens Arctic. Gikk et sterkt løp på finaledagen i fjor, men årets prestasjoner har vært svake. Siden Miss Kickoff gikk svakt torsdag, tar vi med de tre nevnte på V65.

Tips: 6 Miss Kickoff - 2 Iona - 3 Spicy Appeal Outs: 1 Arctic

3.LØP - V65-2 - SARINA LØP - 1750 DT

Alle hestene som startet torsdag i dette løpet, gikk bra. Prawda og Meanttobeme hadde en tett fight om seieren, og vi nøyer oss med denne duoen på V65. Men dette er et jevnt løp hvor Ares, Prince Field og Tenango ikke var mye slått torsdag.

Tips: 1 Prawda - 7 Meanttobeme - 5 Tenango  Outs: 2 Ares

4.LØP - V65-3 - V4-1 - SHOPPER LØP - 1600 DT

I motsetning til løp 3, gikk hestene i løp 4 svært svakt torsdag. De besatte plassene fra 10 og utover, men om det var en dårlig dag eller formsvikt, er ikke godt å si. Vi prøver med Holiday Reading og Barnum først, mens Reckless får en ny sjanse på linjen.

Tips: 10 Holiday Reading - 5 Barnum - 1 Extreme North  Outs: 8 Reckless

5.LØP - V65-4 - V4-2 - AGRIA AMATØRLØP - 1100 DT

Vi gir Ponita et knepent tips i dette amatørløpet. Hun går bra på begge underlag når formen er på plass. Emmys Lane er rask, og motstanden er ikke så hard denne gangen. Eyes on the Prize kan fort være en hest som på litt sikt vil avansere i klassen, og Miltonia er rask, men distansesvak.

Tips: 3 Ponita - 9 Emmys Lane - 8 Miltonia  Outs: 1 Eyes on the Prize

6.LØP - V65-5 - V4-3 - DD-1 - SNOWTIME LØP - 1100 DT

Aaron's Way tar trolig teten. I dette selskapet kan hun lede lenge, kanskje helt inn. Sophies Love og Garfunkel møter svakere motstand enn vanlig, her bør de være i toppen. Dette blir vår trio på V65, mens vi får råd til noen hester på V4.

Tips: 1 Aaron's Way - 10 Sophies Love - 2 Denico  Outs: 5 Garfunkel

7.LØP - V65-6 - V4-4 - DD-2 - SHABANA LØP - 2400 DT

Vår banker for kvelden blir Dubai Next. Er så langt ingen stjerne, men 2400 meter på sanden tror vi passer perfekt. Iamundercover går jevnt bra og er den vi rangerer nærmest vår banker. Pecoiquen har gått bra for Carlos Lopez flere ganger, veteranen fortjener en plass på linjen.

Tips: 5 Dubai Next - 3 Iamundercover - 10 Sir Benjamin  Outs: 1 Pecoiquen