Easy Road femte i Hamburg

Skrevet av Liv Kristiansen,  30.06.2016
Easy Road, foto Svensk Galopp

Femte til Easy Road

Det ble ingen skandinavisk suksess i Gr3-løpet Sparkasse Holstein-Cup i Hamburg tirsdag. Easy Road (Cathrine Erichsen/Nelson De Souza) endte på femte, rundt syv lengder fra seieren. De to svensktrente hestene Ambiance og Volatile tok de to siste plassene med god avstand frem til det øvrige feltet.

På Jägersro ble Duke Derby (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg) nummer to etter den store favoritten Be My Academy (Lennart jr Reuterskiold/Jacob Johansen). Seier ble det imidlertid til Dina Heggum, som red et mesterlig løp på Clauses Garcon.

Tirsdag starter Easy Road i Hamburg i Sparekasse-Holstein Cup (Gr3), med i løpet er også svenske Volatile og Ambiance.

Easy Road som kommer rett fra en overlegen triumf på Bro Park 19. juni, rides igjen av Nelson De Souza. Cathrine Erichsen trener og det er Stall Easy Road som eier. Løpet er over 1200 meter og har € 55.000 i premiesum og går kl. 19.00.