Galopp på en tirsdag

Skrevet av Øvrevoll Galopp,  29.09.2016
Golden Globe

Det er ikke så ofte at Øvrevoll arrangerer løp på tirsdag. Nå var det riktignok slik at 17. mai i år falt på en tirsdag, men nå er det løp på denne ukedagen igjen. To dager etter den store Breeders-dagen blir det spennende å se på fremmøte og omsetning.

Om du har planer om å levere en bong, må du huske på at første løp går kl 16.00. Det blir melodien fremover, men senere i høst blir torsdag den vanlige ukedagen. Frem til sesongfinale 24. november er det kun to onsdagslunsjer som fraviker mønsteret.

Alle løp går selvsagt på sand kun to dager etter den store søndagen. Det er en rekke finaler i jern- og bronsedivisjonen, og en førstepremie ikke så langt under 40 000 er som et storløp for de litt enklere av de firbente. I det aller siste løpet finner vi det tredje av i alt seks løp i Hesteeierforeningens kamp om en flott klokke. Etter denne løpsdagen er det fem amatørløp igjen før vi setter sluttstrek, og flere av rytterne begynner å regne på hvordan de ligger an i kampen om klokke og championat.

Foran neste løpsdag er mye avgjort i enkelte kategorier om å bli mestvinnende og mestseirende i 2016. Da er det kun syv løpsdager igjen, og da går det an å regne litt på sjansene.

Og så må man ikke glemme at det er like bra å vinne en pen slump penger på en hverdag uten de store oppgjørene som på en stordag. Vi har valgt oss Pal O'Mine som banker, da vi tror at han leder hver meter. Pal O'Mine er for øvrig samme hest som stortrener Arnfinn Lund vant sitt siste løp med. Vi ønsker lykke til, både på søndag og tirsdag.