Fegentri-seire til Nora og Thea

Skrevet av Birger Christensen/Thea Hofossæter, NoARK,  11.09.2017

Både Nora Hagelund Holm og Thea Hofossæter vant løp i helgen i Fegentri-seriene. Nora var i Tyrkia og fikk med seg en seier og en tredjeplass. Seieren kom på hesten med det passende navnet Win Star Win, mens det ble tredje på Düldülbir. Dermed ligger hun på en strålende annenplass totalt. Det er god avstand bakover, så Nora har en god sjanse til å holde på denne plassen.

Thea red i den delen av Fegentri som heter World Cup of Nations. Denne nasjonskampen ledes klart av Norge og avsluttes i Tyskland 14. oktober. Seiersrittet til Thea kom på hesten On The Wings Of, mens hun ble fjerde sammen med Our Emerald Forest. Løpene gikk på Laurel Park i delstaten Delaware.

Nora Hagelund Holm vant sist helg et Fegentri-løp i Tyrkia, og ble nummer tre i et annet. Du finner mer informasjon om løpet her: http://www.noark.info/2017/09/02/fegentri-lop-tyrkia/

Nora ligger nå på en 2. plass i årets Fegentri-serie. Du finner fullstendig rangering her: http://www.fegentri.com/rankings

Nå i helgen red Thea Hofossæter to løp i Fegentri World Cup of Nations-serien, som er en annen serie enn den Nora rir. Her kan man sende ulike ryttere til løpene, så lenge de er kvalifiserte til å ri. Helgens løp gikk i USA, og det ble en første og en 4. plass som resultat. Fegentri har foreløpig ikke oppdatert resultat og ranking på sine sider (http://www.fegentri.com/rankings, velg World Cup of Nations), men Norge leder med god margin og må vel bare sikre seg noen få poeng i det neste og siste løpet i serien, som ris i Berlin Hoppergarten, Tyskland, den 14. oktober.