Emilies store dag

Skrevet av Thomas Gjelsås,  21.05.2020
Artikkelbilde
Eternal Flame ©hesteguiden.com

Emilie Finckenhagen kommer nok til å huske torsdag 21. mai en god stund. Den dyktige amatørrytteren vant likegodt to løp, og ble dermed ettermiddagens jockey. -Dette var veldig moro. Det har vært en fantastisk ettermiddag, og jeg er veldig takknemlig fordi jeg får ri så gode hester, sa men meget glad Emilie på vei hjem etter endt arbeidsdag. Det ble en variert løpsdag, hvor vi fikk se noen gode vinnere og hvor noen heldige og dyktige spillere igjen kunne kvittere ut pene penger i spillet.

Eternal Flame (Fam. de Mora) og Emilie Finckenhagen tok kommandoen mot oppløpet, og vant helt suverent i amatørløpet som innledet løpsdagen. Trener Annie de Mora var en lykkelig dame etter løpet, og den fem år gamle hoppen kan få en ny fin sesong.

Saken oppdateres.

Bilder fra Hesteguiden

Archers Ignite ©hesteguiden.com

Tre hester gjorde opp om seieren i maidenløpet, og det var Archers Ignite (The Druid´s Lodge og Tobias Hellgren) som trakk det lengste strået. Anna Pilroth angrep ytterst i banen med Dream Ahead-sønnen, som vant foran en positiv Godul.

Anachronist ©hesteguiden.com

Det ble et stramt tempo med Dickie Dickens i front i det tredje løpet. Det så ut til å kunne holde helt hjem for den slitesterke tiåringen, men oppunder mål ble han spurtet ned av gode Anachronist (Øvrevoll Stutteri). Lærlingen Silja Støren red seksåringen som har møtt tøffe konkurrenter ved en rekke anledninger. Dette var hennes femte seier med denne hesten, og det er Isidro Vergara som trener.

Fort ©hesteguiden.com

Fort (Zoulika og Jenny) var gjort til tredjevalg i spillet, men var helt suveren i det fjerde løpet. Emilie Finckenhagen tok kommandoen direkte og fra front dro de bare unna konkurrentene med mange lengder til slutt. Det er Raphael E. Freire som trener fireåringer.

Mongolian Navy ©hesteguiden.com

Carlos Lopez hadde en strålende 17. mai med tre seire. Dermed var han trygt på toppen av jockeystatistikken etter fire løpsdager. Også trener Pål Jørgen Nordbye har startet året meget bra. I det femte løpet var duoen på farten med Mongolian Navy (Stall Blue Sky). Fra front var hesten helt suveren og tok dermed sin andre seier allerede i 2020. Mongolian Navy imponerer og tok karrierens niende seier.

 

Buckyboy ©hesteguiden.com

Norskoppdrettede Buckyboy (Team BB) avsluttet sterkt til seier i sin seneste start sammen med Sandro De Paiva. Denne gang var det lærlingen Nora Hagelund Holm som hadde fått sjansen, og den benyttet hun godt. Hun angrep for fullt inn mot oppløpet og fireåringen beviste sin flotte form ved å vinne sikkert igjen. Det er Cathrine Erichsen som trener, og nå retter hun blikket mot Pramms Memorial søndag med superstjernen Duca di Como.

 

Sidney Pearl ©hesteguiden.com

Jan-Erik Neuroth avsluttet løpsdagen med en flott vinner. Sidney Pearl (Stall Perlen) viste stort talent i debuten etter å ha tapt mye terreng fra start. Denne gang vant treåringen meget enkelt. Trener Wido Neuroth trener selvsagt hesten, og søndag skal Perlen og Neuroth til Malmö med en annen treåring; Jet Action.