Gode hopper fra Neuroth og Perlen

Skrevet av Birger Christensen,  01.08.2021
Artikkelbilde
Foto: Svensk Galopp

Voix d´Amie skaffet stall Neuroth og Perlen seieren på Jägersro søndag. Hun gikk ut i Altamiraløpning, kortversjonen til Oaks og fikk med seg 155 000 for gevinsten.

 Jan-Erik Neuroth var godt fornøyd i etterkant. -Vi fikk en fin reise, den eneste bekymringen var om vi skulle få åpning ut mot oppløpet. Da My Vision dro litt ut, kom åpningen. Men så gikk hun innover igjen, og da ble det trangt. Det var dog ingen fare, og hun vant lett, konkluderte Jan-Erik.

I Oaks ble det en flott annenplass til Lot Of Joy. Hun fikk også et fint løp, men Catharina hadde fått for stort forsprang. Men en annenplass til 255 640 svenske kroner, det er ikke fy skam.

No Short Cuts fikk denne gang et bedre løp enn i Derby. Men det var ikke samme sting på slutten som vi har sett før, og han endte opp utenfor trippelen. Vant gjorde Wolfof Vancouver, som også vant Voterløpning og var fotoslått i Derby. Tapet med nese der gjorde at han ikke fikk med seg den spesielle Triple Crown, som er ettertraktet i Sør-Sverige. Men seier, annen og fjerde er jo tross alt ingen dårlig fasit for Wido og Jan-Erik Neuroth samt ekteparet Jordanger.