Norsk suksess på Bro Park

Skrevet av Birger Christensen,  29.08.2021
Artikkelbilde
Mystery Night fulgte opp sin gode debut med en imponerende seier i Amacitalöpning på Bro Park søndag. Foto: Hesteguiden.com

Wido og Jan-Erik Neuroth hadde en riktig fin dag på Bro Park søndag. Seier til Mystery Night og Miss Haven for Stall Perlen var riktig bra, og aller best likte vi toårige Mystery Night. Hun ble nokså hardt sjenert, men det lot hun seg ikke affisere av. Seieren ble til slutt sikker. Cathrine Erichsen tok en sterk seier med IKC Racings stjerne Master Bloom i SM-Classic, foran en god Seneschal fra Stall Neuroth.

Wido Neuroth var selvsagt godt fornøyd med dagen, og lot seg også imponere av stortalentet Mystery Night.

- En spesiell hoppe. Var god i debuten på Øvrevoll og enda bedre nå. Det blir spennende å følge henne utover høsten, oppsummerte Wido. Senere på dagen ble det seier til Miss Haven etter en fin spurt. Miss Haven vant i årsdebuten på Bro i Jan-Eriks come back, men siden har det bare vært sånn passe. Det vi så søndag var helt klart et stig i riktig retning, og også Miss Haven blir interessant å følge. 

 

Cathrine Erichsen startet kun med Master Bloom på Bro. Allerede i første løp var han i gang, og det endte med en sterk seier. Seneschal (Neuroth x2) sto ganske hardt til, men gikk et flott løp og truet vinneren midt på oppløpet. Elione Chaves hadde dog en ekstra veksel og kunne vinne sikkert. Men Seneschal kunne skryte av å ha slått Espen Hill, toer i Stockholm Cup i fjor.

- Master Bloom gikk bra sist, men ble ikke godt ridd. Det var godt å se at han var tilbake nå, sa Cathrine. Stockholm Cup om tre uker neste?

Niels Petersen hadde fire hester til start. For en gags skyld ble det ingen seire, men andre til Hollywood og tredje til Crack the Sky og Prince of Fjords er vel en grei fasit. Carlos Lopez red hele kvartetten for Niels.

Willa Synøve M. Schou fikk også med seg en seier hjem. Hun vant med Cromer for Henrik Engblom.

Les mer fra storløpsdagen i Stockholm her:

https://www.svenskgalopp.se/nyheter-och-media/tavlingsreferat-dansk-triumf-i-nya-jockeyklubbens-grand-prix/