Ti norske håp på Bro

Skrevet av Birger Christensen,  27.08.2021
Artikkelbilde
Mystery Night leverte en imponerende debut, og hun er et av mange norske håp på Bro Park søndag. Foto: Hesteguiden.com

Bro Park står foran en spennende løpsdag på søndag. Det er SM i diverse kategorier, og det er gjevt å kunne kalle seg svensk mester. I spillet er det rekordstore felter i V64. Før eventuelle strykninger koster det 3 024 000 kroner å sike seg seks rette. Strykninger blir det alltid, men likevel er det en stor utfordring å komme i mål med stil på søndag.

Jan-Erik Neuroth rir i syv løp, fem for Wido Neuroth og to for Bent Olsen.

- Kjenner ikke så godt de to jeg skal ri for Bent, men programraden er ikke så veldig sterk. Men for de fem fra stallen på Øvrevoll har jeg litt tro.

- Med Seneschal er jeg fornøyd med trippel. Står litt tøft inne på vekten, og hester som Espen Hill og Master Bloom er gode, sier Jan-Erik. Her er for øvrig Master Bloom eneste starthest fra Cathrine Erichsen.

- Everest Voice liker seg godt på Bro. Gikk et veldig godt løp på Gøteborg for to uker siden og kan vinne. Ramone (Niels Petersen) har en fin spurt og er muligens verst i mot.

- Mystery Night vant i livsdebuten. Slo da Crash the Sky (Petersen) som hun møter igjen. Hun vil være forbedret fra debuten, men  det er ny bane og reise for første gang. Liker seg nok best hvis banen er nokså fast.

Nordic var helt ok på vår Derbydag. Da var nok banen i raskeste laget for ham. Det er meldt nedbør i Stockholm, noe jeg tror kan passe ham. Fin sjanse

- Miss Haven kommer ut etter V64. Sporet kan bli en liten felle, men Miss Haven er bedre enn formtallet og vil nok avlutte godt, avrunder Jan-Erik.

Hollywoodboulevard og Prince of Fjords har vi ikke nevnt. Med v tror begge vil hevde seg bra fra Petersens formstall.