En utfordrende V65

Skrevet av Birger Christensen,  27.07.2021
Artikkelbilde
Seeyouincourt

Torsdagens runde på Øvrevoll byr på en etter vårt syn meget krevende V65-omgang. Et åpent maidenløp og i tillegg mange jevne handicapløp borger for fine penger for de spillere som klarer å prikke inn seks rette. Det ble småpenger på Bro søndag, men vi har ingen tro på en reprise. torsdag. Heller tror vi på en utbetaling i den andre enden av skalaen.

Victory Waltz er så langt den eneste toårsvinneren på Øvrevoll i 2021. Han står i trening hos Raphael Freire, og i det løpet ble stallvenninnen Semper Fi tredje. Hun leverte en flott debut og blir vår knepne favoritt torsdag. Men her er det hva man kaller ubeskrevne blad, hvor alle impliserte rundt hestene er utrolig spente. Å ha en del i en starthest som debuterer, det er enormt pirrende.

 Etter et skritt frem og to tilbake, endte vi opp med banker på Seeyouincourt. For to uker siden tok tre startende treåringer hele trippelen mot eldre hester, og både i Sverige og på Øvrevoll har ungdommen hevdet seg godt i juli. Da vi også syntes at Seeyouincourt vant temmelig enkelt, ble det en alenestrek i et ellers åpent løp.

Torsdag er det bare litt over tre uker til den store Derbydagen. Kommende mandag er det siste termin før Derby, og samtidig er det starterklæring for Derby Trial. til torsdag 5. august. Gå også inn og se på anmeldelsene til Marit Sveaas' Minneløp og Polar Cup. Det ligger an til å bli to helt fantastiske løp, og det er bare å gjøre forberedelser slik at alt er klart 22. august. Square de Luynes i årsdebut, Kick On mot Match Maker i Sveaas, Duca di Como mot Could Be King og Sanary i Polar Cup er våre tanker akkurat nå, men det kan dukke opp flere.