Tips til løpene torsdag 27. mai

Skrevet av Birger Christensen,  26.05.2021
Artikkelbilde
Cardhu

Det blir mer fart over galoppen i Skandinavia nå fremover. Etter Pramms på søndag, var det flotte løp i Århus mandag med Jydsk Derby som hovedløpet. Det er lunsj på Jägersro med V4 onsdag, før det er klart for Øvrevolls første torsdagskveld for sesongen. Lørdag står Klampenborg for, før Gøteborg er vertskap søndag. 

1. LØP - GRAND BLANC HANDICAP - 1750 DT

Deecider var veldig god vinner på Jägersro og fulgte opp med en sterk tredjeplass på Bro. Machine Gun var også sterk ved seieren i fjor høst og bør hevde seg nå. Geist og Oliver har kapasitet til å være med i fremste rekke, og begge er i det minste fine trippelobjekter,

Tips: 4 Deecider - 1 Machine Gun - 3 Oliver Outs: 5 Geist

2. LØP - V65-1 - GOLDWATER HANDICAP - 1100 DT

The Notorious var overlegen på Bro, så riktig bra ut. Red Valley var også i særklasse ved sin seier og må tas på alvor. Barny har egentlig en fin oppgave, og han har gått mange sterke løp på Øvrevoll. Starten blir viktig for ham. Lille My kan en del, men det er tøft i mot.

Tips: 5 The Notorious - 3 Red Valley - 2 Lille My Outs: 6 Barny

3. LØP - V65-2 - GATLING GUN HANDICAP - 2400 DT

Vi tror at Native Star har mer inne enn han har fått vist. Stallen viste variabel form på åpningsdagen, men vi må gjøre et valg og bruker ham som banker. Perfect Illusion ble strøket sist, men viste fine takter i fjor høst. Mongolian Navy har vist flott vårform de to siste årene, er nok i grenseland når det gjelder formtall. Twisted var god på våren for to år siden, har tidligere matchet denne type motstand.

Tips: 1 Native Star -3 Perfect Illusion - 2 Twisted Outs:5 Mongolian Navy

4. LØP - V65-3 - V4-1 - MAIDENLØP FOR 3-ÅRIGE - 1800 GRESS

Takeko kommer fra England med fine prestasjoner. 1800 meter kan være i grenseland. My French Dream gikk bra i kriteriet i fjor og bør være på trippelen. Simply Minds og I Appel gjør spennende starter for henholdsvis Hanne Rådstoga og Wido Neuroth. Et fint maidenløp.

Tips: 6 Takeko - 4 My French Dream -2 I Appel Outs: 1 Simply Minds

5. LØP - V65-4 - V4-2 - GRAFITTI HANDICAP - 1370 GRESS

Backcountry er alene om å ha løp i kroppen.  Han liker seg dessuten ekstra godt på Øvrevoll og får tipset. Annike Bye Hansen har høye tanker om General de Vega og Abolish, begge kommer til å avslutte bra. På Øvrevoll tror vi Brian Ryan er best av Wido Neuroths duo. Det er et jevnt felt, og både Dardenne og Calcaterre kan fort blande seg inn.

Tips: 4 Backcountry - 3 General de Vega - 2 Brian Ryan Outs: 5 Abolish

6. LØP - V65-5 - V4-3 - DD-1 - GUZZI LORENZO LØP - 1370 GRESS

Smazing debuterer i et ikke alt for sterkt selskap. Får tipset, men vi garderer en del. My Cup of Tea var helt ok i Gøteborg, har vunnet flere løp på Øvrevoll. Elegant Queen blir spennende å følge, vanskelig å sette inn i løpet. Rock Dancer var helt ok på åpningsdagen, i et løp hvor Black Million skuffet. Sistnevnte ventes klart forbedret.

Tips: 7 Smazing - 6 My Cup of Tea - 5 Rock Dancer Outs: 3 Elegant Queen  

7. LØP - V65-6 - V4-4 - DD-2 - GOLDEN PARTY HANDICAP - 1100 DT

Cardhu viste sist noe av det vi har ment at han skal være god for. Etter en flott avslutning ble seieren sikker, og vi tror han legger på til to strake. Med lynraske Alight som mor, er nok sprint den beste distansen. Golders Green var positiv toer sist, hvordan passer den korte distansen? 1 Chili Explosion er stabil i dette selskapet, og Asaks Ambition lurer på en trippelplass.

Tips: 5 Cardhu - 3 Golders Green - 4 Asaks Ambiton Outs: 1 Chili Explosion

8 LØP - GREENGRASS HANDICAP - 2400 DT

Stogas Fairytale vant direkte i årsdebuten. Kan fort vinne på ny, feltet er ikke så skarpt, og løp i kroppen teller. Det har også Clauses Henri, som yppet seg på Klampenborg. Stallkameratene Danish of Course og Sir Benjamin skal ikke undervurderes, begge er gode nok på sitt beste.

Tips: 5 Stogas Fairytale - 3 Clauses Henri - 6 Sir Benjamin Outs: 1 Danish of Course

V65-forslag kr 420:

1.avd: 5-3-6

2.avd: 1 Native Star

3 avd: Alle 7

4.avd: 4-3-5-2

5.avd: 7-6-3-5-1

6.avd:5 Cardhu

V4-forslag kr 420:

1.avd: Alle 7

2.avd: Alle 6

3.avd: 7-6-3-5-1

4:avd: 5 Cardhu

DD-forslag 5 rekker:

1.avd: 7-6-3-5-1

2.avd: 5 Cardhu