- Everest Voice beste sjansen i dag

Skrevet av Tom W. Johannessen,  21.10.2021
Artikkelbilde
Jan-Erik Neuroth og Everest Voice har vunnet sammen før på Øvrevoll. Kan gjenta i dag. Foto: Hesteguiden.com

Jan-Erik Neuroth rir fem på hjemmebanen torsdag. Null besøk i vinnerpaddocken? Neppe. - 1 Everest Voice (V5-3/V4-1) er den beste sjansen, sier han til ovrevoll.no 

EVEREST VOICE har tre seire på 14 starter. Vant på Øvrevolls dirttrack 23. april i 2020. Var en 5-prosenter kl. 10.00. Vil bli spilt opp, men uansett en klart underspilt hest i dag. Jan-Erik Neuroth ranker den som en bedre sjanse enn hesten som var en 60-prosenter kl. 10.00; 2 Leave No Trace i V5-1.

* Her er Jan-Erik Neuroths kommentarer til hester og sjanser på Øvrevoll torsdag:

- 4 Zeffirelli 
(1. løp, Wido Neuroth trener) er ute på en distanse som passer. Jeg vet ikke hvor  gode de andre er. Min hest er på trippelen!

2 Leave No Trace (V5-1, Wido Neuroth, 60-prosenter kl. 10.00 i dag) gikk et kjempeløp til tredje sist. Iron Butterfly vant. Distansen er litt kort, men hun er mer enn god nok til å vinne. Motstanden er ikke allverden. Faren er at hun kan bli speedet ned.

1 Everest Voice (V5-3/V4-1, Wido Neuroth, 5-prosenter) har ikke fungert så bra i de to siste løpene på Bro. Han er ustabil, men er bra i trening og er god nok til å vinne med et fint løp. La meg kalle ham en veldig god outsider, kan rundt 90. Har vunnet på Øvrevolls dirt. Vi sikter inn en rygg. Ute på litt lengre nå, men jeg tror det skal gå greit. Som sagt min beste sjanse.
3 Like A King (V5-3/V4-1, Wido Neuroth, Nora Hagelund Holm, 6-prosenter) har ikke gjort dårlige løp, men han har mer inne. Underlaget kan være et spørsmålstegn, men han trener fornuftig på sand. Så er det spørsmål om han trives med måten dette løpet går på. Det er dirt-spesialister her, det kan gå fort. Jeg regner med en rask bane torsdag. Uansett, litt obs' på Like A King, 3-åring med lav vekt på denne tiden av årets skal passes.

Mestre Dos Magos (V5-5/V4-3, Annike Bye Hansen trener, 4-prosenter) kjenner jeg lite til.

6 Sunbreak (V4-4, Are Hyldmo, 6-prosenter) var bra sist. Over på dirt nå. Uansett en god outsider, Jan-Erik Neuroth


TOBIAS HELLGREN OG ANNA PILROTH er på sitt vanlige Øvrevoll-besøk. Stallen har ti på 50, det betyre seier i hver femte start på Øvrevoll. Og med fem starthester torsdag ender én av dem i vinnerpaddocken - hvis vi holder oss til statistikken. Hvem? - Det letteste er å si 7 Ede's Garrinchi i V4-4, men jeg har feeling for 2 Houston Heat. Formen er oppadgående, sier Tobias til ovrevoll.no

* Her er hans kommentarer i dag

5 Rocketman (V5-2, Linda A. M. Dahl) hadde et dårlig startspor på Bro sist. Er ute på en distanse som kan være i lengste laget. Men formen er bra, jeg synes han skal regnes. 2 Undercolours og 6 Perfect Illusion hardest imot.

2 Houston Heat (V5-4/V4-2, Anna Pilroth, 10-prosenter) fikk et "tråkigt" løp sist. Det ble vel passivt. Formen er bra.Ga bort 11 kilo nest sist som toer til Ruby Tuesday som vant løpet 30. september. Houston Heat har aldri vunnet på Øvrevoll, jeg tror det er tilfeldig. Anna velger Houston Heat i dette løpet. Formen er som nevnt oppadgående. Jeg har litt feeling i dag.

6 Archers Ignite (V5-4/V4-2, Willa Synøve Marcussen Schou, 5-prosenter) har hatt en lang og tøff sesong.
Løp ikke veldig inspirert sist. Men han har mye fart og vant et liknende løp 2. september. Bør nok ikke glemmes.

6 Silky Road (V5-5/V4-3, Anna Pilroth, 4-prosenter) var "jättebra" sist. Uten Singing Butler i løpet hadde han vært en klar vinner. Silky Road er i fin orden. Han er rask nok, men jeg har respekt for 9 Ruby Tuesday som har to strake. 

7 Ede's Garrinchi (V4-4, Anna Pilroth, 35-prosenter) har gjort det veldig fint. To seire nå, vant sist selv om han nærmest trillet ut av boksene.Opp i klasse nå. Jeg frykter 6 Sunbreak her, har stått høyere i handicap og var bra sist. 

TOBIAS HELLGREN starter Quebello i Gruppe 3-løp på Hoppegarten i Berlin 31. oktober. En trekvart bror til nevnte Quebello er forøvrig kjøpt inn til stallen nå. 

Houston Heat har vunnet 11 av 59 løp. Kommer ut i V5-4/V4-2 på Øvrevoll i dag som en spennende hest. Anna Pilroth rir. Foto: Svensk Galopp

SUSANNE SIVRUP-ROSENQVIST tar den fire timer lange kjøreturen til Øvrevoll med fire hester i dag.

Her er hennes kommentarer før løpene til ovrevoll.no

- 2 Tangseer (1. løp, Nora Hagelund Holm) debuterer. Dette er en sen 2-åring, en kapabel type. ute for å lære og få en god opplevelse i dag.

- 2 Undercolours (V5-2, Michelle Rosenquist, 24-prosenter) vant på sand og Øvrevoll 16. september med 71 kilo. Er nok best på dette underlaget. Formen er fin, jeg er optimist her. Min beste sjanse. Michelle kjenner hesten veldig godt, hun rir ham hver dag. Som sagt; min beste sjanse i dag.

- 1 Samara Bay (V5-5/V4-3, Kaia Ingolfsland, 3-prosenter) er ny for meg. En trivelig hest. Hun har vel ikke prestert i de siste startene, banen på Bro har nok vært litt for løs for henne. Er avhengig av feste i banen. Har stått på 78. Startrask - tror jeg. 1100 på Øvrevoll skal kunne passe. Kan være med der framme - uten at jeg er sikker på henne foreløpig.

- 6 Point Boy (V5-5/V4-3, Charlotta Ericsson, 6-prosenter) går alltid bra løp. Ikke så rask ut, kommer på slutten. Gjør sitt beste - og er kanskje ikke helt borte.