Litt stang-ut på Klampenborg

Skrevet av Birger Christensen,  30.04.2022
Artikkelbilde
Match Maker ble toer i Danish Jockey Club Cup. Her med Manuel Martinez, Per-Anders Gråberg satt i salen lørdag. Arkivfoto: Hesteguiden.com

Da King David ble strøket i Danish Jockey Club Cup (L), ble Cathrine Erichsen-trente Match Maker stor favoritt. Men det ble en del problemer på veien, og Match Maker måtte nøye seg med sølv. 

Moomba speedet inn til seier. - Han har trent bra, og jeg er optimist, sa Cathrine før løpet. Og Match Maker gjorde ingen dårlig prestasjon. Men Moomba og Shane Karlsson fant et bedre spor på oppløpet og speedet inn til seierKanskje var det et minus at det var over åtte måneder siden forrige start, men at Match Maker kommer snart tilbake er det neppe tvil om. Snart er det storløp på Bro. Der vant han i fjor i Stockholm Stora Pris.  

Utenfor trippelen. Niels Petersen var optimist i et løp der han hadde Ascot Brass og Brunello mot de beste danske hoppene.  - Ascot Brass har trent bra etter hjemkomsten fra Dubai, og jeg har troen, sa Niels. Men det vi så av løpet (oppløpet ble vist fra et kamera 500 meter fra mål, det håper vi ikke blir en vane): Både Ascot Brass og Brunello var utenfor trippelen, seieren gikk til Nascetta (Marcos Robaldo/Bent Olsen).

Habla foran Red Diamond. I et maidenløp var Parsifal Torkdahl favoritt. Han kjempet om seieren, måtte imidlertid nøye seg med tredje. Men den siste Petersen-duoen innfridde. Habla med Carlos Lopez vant foran Red Diamond og Per-Anders Gråberg. De to 4-åringene slo gode eldre hester -  så det var en solid innsats.