Seier til Skreia?

Skrevet av Birger Christensen,  26.04.2022
Artikkelbilde
Tsupermand

Gunn Elisabeth Johansen trener to hester på Skreia på vestsiden av Mjøsa. Cream og Tsupermand heter duoen, og treneren er optimistisk til torsdagens innsatser. 

Billetter kjøpes på TicketCo Billetter kan også kjøpes i porten med VIPPS eller kontantbetaling (OBS ikke kort).

Programmet laster du ned HER.

- Vi ligger såpass høyt, at vi faktisk har hatt bra med snø i vinter. Hestene har fått masse med jobb, og jeg føler at vi er godt forberedt. Har tro på at både Cream og Tsupermand kommer til å gjøre gode løp. Tsupermand vant i sin siste start i fjor. Endelig ble det seier etter mange fine løp, og nå håper jeg han vet hvordan det skal gjøres. Cream vant karrierens andre start i 2019 på 900 meter gress. I fjor var hun fem av ni ganger på trippel. Kommer til å gå opp i distanse etter hvert, tror det kan slå positivt ut.  

Gunn Elisabeth har ti minutters kjøring til jobben på Norsk Hestesenter på Starum. Der trives hun veldig godt, så det blir hest både på jobb og i fritiden. Venninnene Mille Gjerdalen og Hilde Kristiansen er ivrige, og de er alltid med når det er start på Øvrevoll. Og vi tror muligheten for seier absolutt er til stede.

 Også Niels Petersen har to hester til start. Oche Dart og Quelle Elegance blir ganske sikkert mye spilt.

- Oche Dart debuterte med tredjeplass i kriteriet bak Downtown Leo og Hotline Bling. Var en del slått, men det var bra i en debut. Bør være langt fremme i dette selskapet.

- Quelle Elegance vant det siste løpet i fjor. Det var laber motstand, men hun fikk i hvert fall en handicap. Jeg ligger litt lavt, men tror at hun vil bli bedre etter hvert. Mener at hun er klart best på gress, opplyser Niels. 

Spillemessig var det vrient på åpningsdagen. Det ser ikke helt enkelt ut på torsdag heller. Trenere med flere hester til start hadde hester som både gikk godt og dårlig. Det dannet seg ikke noe klart av stabil stallform, men det kommer snart.