Slik fungerer billettsystemet

18.04.2022
Artikkelbilde
Torsdag starter årets galoppsesong på Øvrevoll. Kjøp ditt sesongkort via ticketco.no.

Inngangsbilletter til løpene på Øvrevoll Galopp selges via ticketco.no. Her kjøper du også ditt sesongkort. Det er laget en ordning med fribilletter til hesteeiere. Les mer her:

Alle eierskap får 1 sesongkort til årets løp. Alle eierskap med flere eiere (andelslag) mottar inntil 4 sesongkort. De dager eierskapet har hest til start, vil alle andelseiere ha fri adgang til løpene. Dette løses ved å sende mail til Esben Hansen esben.hansen (a) rikstoto.no innen 48 timer før løpsstart. Da stenges datasystermet for denne tjenesten, og dere blir tilsendt informasjon for å hente ut billett.Norsk Jockeyklubs medlemmer har fri adgang til løpene, og dette gjelder også medlemmer av foreninger som er hesteeiere.

Sesongkort koster kr 500, men selges til rabattert pris kr 350 for hesteeiere. Samme pris gjelder for honnør. Kjøpte sesongkort vil inneholde enkelte fordeler og rabatter som ikke tilbys de med gratis adgang.

Ingen sesongkort inkluderer Norsk Derby, da dette arrangementet selges isolert med diverse pakkeløsninger. Alle hesteeiere på Derbydagen vil ha fri adgang.

Vanlig løpsdagsbillett koster kr 50 inkl. program og parkering. Alle publikummere som ankommer med bil må parkere på grusparkeringen ved inngang syd. Øvrig publikum har anledning til å benytte inngang nord.

Alt billettsalg håndteres via ticketco.no. Følg link her:

https://ovrevoll.ticketco.events/no/nb/e/oevrevoll_galopp__sesongkort_2022

Husk at alle billettinntektene på Øvrevoll går til tilbake til sporten, og er ment for å kunne opprettholde en høy standard på våre arrangementer. Vi gleder oss til å se dere på løpene i sesongen 2022!