Soma og hans trippelkonge klare igjen

Skrevet av Birger Christensen,  08.04.2022
Artikkelbilde
ROCK'E-SEIER: Trippelkongen og årets handicapper i fjor; Rock Dancer kan også vinne: Fjorårs-sesongens andre seier tok han med Ulrika Holmquist på ryggen 17. juni. Hallvard Soma er fornøyd, det samme er oppasser Caroline Løwø. Foto: Hesteguiden.com

- Rock Dancer tok to seire tidlig på sesongen i fjor. Han endte på trippelen i 11 av 13 starter og fikk penger i alle 13. Kommer sikkert til å gjøre det bra i år også, forteller Hallvard Soma. 

  

HALLVARD SOMA


Blir millionær. Rock Dancer fikk for øvrig prisen som årets handicapper under Hestegallaen lørdag. Det er under 40 000 til han passerer millionen, og den milepælen når han nok i løpet av sesongen. 

Spennende tilskudd. Ellers har Hallvard fått noen unghester på stallen, og det er alltid bra å få noen nye tilskudd. Det er vrient å si noe om tilskuddene, for rett før sesongstart er jo alle optimistiske. Men Red Swan etter Evasive og Hongkong Dancer kan være spennende. Sistnevnte ble toer på Øvrevoll i Oaks i 2010. 

415 trenerseire. Når det åpnes for galoppløp 21. april, har Hallvard 415 trenerseire på hjemmebane. Dermed er han nummer 11 på Adelskalenderen. Når Øvrevoll fyller 100 i 2032, er det trolig kun Cathrine Erichsen som trolig har tatt ham igjen. 

- Og din første vinner i år? 

- Tror det kan bli Mount Aventine. Trener bra og står fint til  i løpene, avslutter Hallvard.