Tips til løpene torsdag 28. april kl. 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  26.04.2022
Artikkelbilde
Macjack ©hesteguiden.com

Det nærmer seg mai, og for første gang i år har vi en uke med fire løpsdager. Lunsj onsdag på Bro avløses av Øvrevolls oppgjør torsdag kveld. Lørdag er Klampenborg verter for en rask lunsj med fine løp, mens Jägersro har en ny V64-runde søndag. Da er vi også over i nettopp mai.

Vi ønsker alle velkommen til en ny sesong på Øvrevoll Galoppbane!

Merk at første løp går kl 18.15.  V5-spillet starter i 1. løp kl. 18.15.

Billetter kjøpes på TicketCo Billetter kan også kjøpes i porten med VIPPS eller kontantbetaling (OBS ikke kort).

Programmet laster du ned HER.

1. LØP - V5-1 - BEL CANTO HANDICAP - 2400 DT

Stayerløp i denne klassen er vriene å finne ut av. Perfect Illusion og Sir Benjamin holdt godkjent på åpningsdagen, kan være langt fremme her. Fredde var god toer i fjor høst på denne distansen, viser bra takter i trening. Famous Riff avsluttet fjoråret med to seire. Kommer til å ligge bak, får han opp farten tidsnok? Vi dekker bredt.

Tips: 1 Perfect Illusion - 2 Sir Benjamin - 5 Fredde  Outs 6 Famous Riff

 

2. LØP - V5-2 - MAIDENLØP FOR 3-ÅRIGE - 1100 DT

Oche Dart gikk to fine løp i fjor. Var treer bak Downtown Leo og Hotline Bling i kriteriet, de to beste toåringene i fjor. Var en del slått, men har gjort det ok. Vi garderer med Honorah, som Tina Smith trodde skulle bli stallens første vinner i år. Buckybelle har et godt bud på trippel i et løp hvor det er mange ubeskrevne blad.

Tips: 8 Oche Dart - 7 Honorah - 6 Circus Girlfriend  Outs: 2 Buckybelle

 

3. LØP - V5-3 - V4-1 - BIEN DICHO HANDICAP - 1100 DT

Lynraske sprintere til start. Vi nøyer oss med duoen City Code og Prince of Tides. Begge var meget stabile gjennom sesongen og gikk helt til mål. London Rock og IKC Fiction har kapasitet til å følge, men er de tøffe nok? Kanskje kan det gå ned mot banerekord om forholdene tillater det.

Tips: 7 City Code - 5 Prince of Tides - 4 IKC Fiction  Outs: 2 London Rock

 

4. LØP - V5-4 - V4-2 - ITM HANDICAP - 1100 DT

En treåring vant på åpningsdagen mot eldre hester (Lyanna TG). Ikke umulig at C Moon følger opp, var meget bra toer i årsdebuten. Vi dekker imidlertid opp, da det er vrient å sette hestene opp mot hverandre. Black Million var solid toer sist, og Hope and Glory er ute i et selskap hun bør hevde seg i. Cream var på trippelen hver gang i fjor høst, fortjener en seier.

Tips: 2 C Moon - 1 Black Million - 3 Cream -- Outs: 7 Hope and Glory

 

5. LØP - V5-5 - V4-3 - DD-1 - BLUE SUNSHINE HANDICAP - 1600 DT

Macjack imponerte sist torsdag. Er like bra på kortere distanse og kan vinne på ny. Isidor Almqvist går bra nesten hver gang, kan være farlig å utelate. Quelle Elegance blir muligens favoritt. Vant det siste løpet på Øvrevoll i fjor i stor stil. Men motstanden var beskjeden, så vi lurer litt på hvor mye det var verdt. Klint skuffet litt sist, kan mer enn det han viste der.

Tips: 2 Macjack - 5 Isidor Almqvist  - 1 Klint Outs: 8 Quelle Elegance

 

6. LØP - V4-4 - DD-2 - BARRIZATINO HANDICAP - 1750 DT

Tsupermand fikk endelig en seier på tampen av sesongen i fjor. Den ble av det enkle slaget, kan han følge opp nå? Oliver spurtet fort sist, var ikke mye slått. Har også gått gode løp på litt lenger distanse. Betty har aldri vunnet, en sjanse i dette laget. Golders Green gikk ok forrige torsdag, kan enda mer på sitt beste.

Tips: 9 Tsupermand - 7 Oliver - 1 Betty Outs: 5 Golders Green

 

V5-forslag kr 576:

1.avd: Alle 6

2.avd: 8-7

3.avd: 7-5

4.avd: Alle 8

5.avd: 2-5-8

 

V4-forslag kr 576:

1.avd: 7-5

2.avd: Alle 8

3.avd: 2-5-8

4.avd: 9-7-1-5-2-4

 

DD-forslag 9 rekker:

2-5-8

9-7-1