Ni skandinaviske hester til start på Meydan

Skrevet av Liv Kristiansen,  09.02.2022
Hear The Drums. Foto Svensk Galopp

Fredag er det klart for en ny løpsdag med skandinavisk deltakelse på Meydan. Hver fredag i januar og februar er det løp, og i tillegg kommer lørdagene Super Saturday 5. mars og Dubai World Cup 26. mars.

Fredag 11. februar blir det mange skandinaviske hester å se på Meydan. Niels Petersen har tre hester til start. Hear The Drums som bråket i startboksen sist og ikke fikk være med, skal løpe i UAE 2000 Guineas. I dette løpet starter også Bent Olsens Pjerrot, som imponerte på gresset fra front i sin forrige start.

Niels starter også Elkær Stutteris Could Be King og Kick On som begge ris av Antonio Fresu. Could Be King møter tre andre skandinaviske hester i listedløpet over 1400 meter gress. Kick On møter sterk konkurranse i et Gruppe 2-løp over 1800 meter på gresset.

Cathrine Erichsen har to hester i Dubai, og begge starter fredag. Duca di Como skal ut på gresset denne gangen, i et Listedløp over 1400 meter. Her møter han i tillegg til Could Be King, to svensktrente hester.  Sanary fra Nina Lensvik gikk veldig bra første gang ut i år, og Susanne Berneklints Plata O Plomo, som vant et løp på Meydan i 2020.

Master Bloom starter i et løp over 2410 meter på gresset. Learn By Heart fra Bent Olsen starter i samme løp.

William Buick har som vanlig flere gode ritt, og er nok å se i vinnerpaddocken flere ganger i løpet av denne kvelden også.

Norsk Rikstoto og ATG tilbyr spill til Dubai gjennom vinteren.

Logg deg gjerne inn på din Norsk Rikstoto-konto via Øvrevolls spillsenter, slik at Øvrevoll får kommisjonen på spill.