Could Be King fjerde, Ascot Brass nr. 7

Skrevet av Birger Christensen/Tom W. Johannessen,  02.07.2022
arkivbilde Could Be King

Det ble en fjerdeplass på Could Be King i Hamburg fredag. Grosser Preis von Lotto Hamburg over 1200 meter var oppgaven. Ascot Brass ble nr. 7 i et Gruppe 3-løp på samme bane søndag.

Could Be King lå godt fremme, men de siste 300 meterne ble for tøffe, og det ble med en fjerdeplass. Carlos Lopez red hesten som trenes av Niels Petersen.
Premiesummen i løpet var på 55 000 Euro, og vinner i det seks hester store feltet ble Danilo. Andreas Wöhler trener vinneren, som tok en sikker seier.

Link til resultatliste

Link til video

Ascot Brass nummer 7 i Gruppe 3

Trener Niels Petersen var klar etter Ascot Brass' 7.plass i Sparkasse Holstein Cup (Gruppe 3) i Hamburg søndag: - Dette var under pari. Det ble et løp uten tempo, sa Niels til ovrevoll.no etter at godt spurtende Arina (i gult nummer tre fra høyre på skjermdumpen over, Ascot Brass og Carlos Lopez ytterst til høyre) hadde tatt en lett seier for jockey Michal Abik, forøvrig hans første seier i et Gruppe-løp. Toer ble lenge ledende Navratilova med verdensstjernen Hollie Doyle i salen. R. Dzubasz trener vinneren. De tre første i mål var blant de minst spilte i et felt på åtte.
Vinneren ga 14 ganger pengene i spillet. Førstepremie: 32.000 euro.
Ascot Brass, Stall Valley eier, har vunnet åtte av 22 løp og tjent litt over fire millioner kroner.

* Nestfavoritten Sammarco vant den 153. utgaven av Tysk Derby. Tysk championjockey de siste årene; 29-årige Bauyrzhan Murzabayev fra Kasakhstan, fikk dermed sin første Derby-vinner. Trener Peter Schiergen vant Tysk Derby for sjette gang. Favoritten So Moonstruck med Frankie Dettori ble tredje.

* Favoritten Titannia (Lars Kelp/Andreas Tapia Dalbark) gikk til topps i Jydsk Derby på Århus søndag. Førstepremien var 230.000 danske kroner. Orkanen Torkdahl (Niels Petersen/Mikael Narvaez Bravo) var aldri inne med sjanse og endte i det slagne felt. Niels Petersen fikk med seg en sølv med Red Diamond (Mikael Narvaez Bravo) i Jydsk Champion Stakes.

* Lørdag vant Carlos Lopez to på Klampenborg; Carlos vant med Parsifal Torkdahl (Bent Olsen) og Masseto (Niels Petersen).