Tips til løpene onsdag 6. juli kl. 12.00

Skrevet av Birger Christensen,  04.07.2022
Artikkelbilde
Twisted

En litt roligere uke med galopp. Tirsdag ettermiddag har Bro Park en kjapp ettermiddag med start kl 17. Deretter følger Øvrevoll på med årets første galopplunsj onsdag med start kl 12.20. Mens vi i forrige uke hadde løp fem dager på rad fra onsdag, må vi nå vente til søndag. Da er Gøteborg vert for løpene i Vest-Sverige.

1. LØP - V4-1 - LORD ROSSMO HANDICAP - 1730 GRESS

En ganske åpen start i V4-spillet. Ede's Garichi vant sist, og vi tror at han er med langt fremme på ny. Slim Revenge var bra på Strømsholm i siste start og regnes tidlig. Vant to løp på Øvrevoll i fjor sommer. Crossroad Blues blir outsider direkte i årsdebut. Lenge siden siste seier, men oppgaven ser bra ut. Zafrangar var god i seiersløpet. Leverer litt ujevnt. men kan en del. Saffina er på gang og kan overraske. Og rapportene på Harrier Hawk er litt spennende.

Tips: 3 Ede's Garrinchi - 7 Slim Revenge - 6 Zafrangar  Outs: 9 Crossroad Blues

 

2. LØP - V4-2 - V5-1 - LEGAL MEMORY HANDICAP - 2400 GRESS

Twisted var overlegen sist og har ikke fått vekttillegget. Men nå er det gress, og selv om hun er bra på begge typer underlag, er vi ikke helt sikre på at hun legger på til to strake på under en uke. Mowaaman skuffet sist. Dette er et selskap han burde hevde seg i, men det må klaffe med utgangstempoet. Det samme gjelder for Perfect Illusion, som ikke liker for mye press i tet. The Kid møter et litt svakere felt enn han pleier og kan overraske. Det kan kanskje også Macbeth.

Tips: 2 Twisted - 7 Mowaaman – 6 The Kid  Outs: 5 Perfect Illusion

 

3. LØP -V4-3 - V5-2 -  DD-1 - LUCKY FANTASIA HANDICAP - 2400 GRESS

Det er neppe noen fare for at Famous Riff tar teten fra start. Men sist var avslutningen så bra, at vi har tro på seier. Selskapet er ikke det verste. Om Tsupermand står 2400 meter, kan han ende langt fremme. Danish of Course har aldri vunnet. Kan de fleksible blinkersene hjelpe? Vi prøver også Menada, som gikk ok på Strømsholm.

Tips: 7 Famous Riff - 2 Tsupermand - 3 Menada  Outs: 10 Danish of Course

 

4. LØP - V4-4 - V5-3 - DD-2- GIANT SANDMAN CUP - SØLVDIVISJON - 1600 GRESS

Et riktig fint løp for gode milere rett under eliten. Nordic liker 1600 meter på Øvrevoll, i toppen hver gang. Twice as Happy og HollywoodBoulevard vant begge på den flotte lørdagen for en drøy uke siden. Har fått vekttillegg for seirene, men er i stand til å tåle det.We Got the Boss er spennende med fleksible blinkers, og hele løpet er veldig åpent.

Tips: 1 Nordic - 3 Twice as Happy - 10 We Got the Boss  Outs: 6 HollywoodBoulevard

 

5. løp - V5-4 - Rock Dancer gikk sitt livs løp sist. Har ikke fått tillegg på vekten, så dermed står han flott til. Er god på både gress og sand og er favoritt til å bli årets mestseirende. På en mindre bong kan han være en god banker. Vi dekker imidlertid med raske Samara Bay og Tears in Heaven, samt nykommer Pure Charmer.

Tips: 2 Rock Dancer - 5 Samara Bay - 6 Tears in Heaven  Outs: 3 Pure Charmer

 

6. LØP - V5-5 - MAIDENLØP - 1370 GRESS

Let's Go Crazy imponerte stort som toer i 2000 Guineas. Likner rett og slett på en klink vinner. Spirit of Cimarron tippes som en like klar toer. De øvrige har strengt tatt ikke vist noe som helst, men det kan jo være litt fremgang å spore. 

Tips: 3 Let's Go Crazy - 1 Spirit of Cimarron - 6 Corazon de Leon  Outs: 5 La Mischabel

 

V4-forslag kr 600:

1.avd: Alle 10

2.avd: 2-7-5

3.avd: 7 Famous Riff

4.avd: Alle 10

 

V5-forslag kr 320:

1.avd: 7-2-10-3

2.avd: Alle 10

3.avd: 2-5-3-6

4.avd: 3 Let's Go Crazy

 

 

DD-forslag 10 rekker:

7 Famous Riff

Alle 10