Utfordrende for spillerne

Skrevet av Birger Christensen,  19.07.2022
Artikkelbilde
Ile De Crice tar turen fra Danmark

Forrige torsdag ble det V65-kassa til en dyktig (og heldig?) spiller i V65. Favoritten Hear the Drums innfridde, men ellers ble det krevende for de fleste. Fire av vinnerne var nest sistevalg, og da er det ikke så lett å få alle vinnerne på en og samme bong.

Torsdag ser det i utgangspunktet enda tøffere ut på forhånd. Det blir helt sikkert en fin utbetaling for seks rette, men hvor høy er det ikke lett å forutsi. Før eventuelle strykninger koster det 1 036 800 kroner å sikre seg seks rette. Det vil vi ikke anbefale, men løpsdagen må være et eldorado for storspillere. For det er vanskelig å se for seg noe annet enn flere skreller og ikke så alt for mange å dele med i seksrett-potten. 

Heia Sverige 

Når svenske trenere vinner løp på Øvrevoll, forteller de unisont at de er veldig glade for å komme på besøk til vår eneste galoppbane. Og vi er veldig glade for å ha dem på besøk. Etter at det tidlig på sesongen var en del små felter, er det nå blitt langt bedre. 62 hester til start i V65, betyr over ti hester i snitt, og det er bra. Hele syv trenere heier på blå-gult, og vi nevner dem alle. Tobias Hellgren, Annette Stjernstrand, Marie Lustig, Åsa Edvardsson, Lena Natt och Dag, Susanne Sivrup-Rosenqvist og Lenitha Adolfsson. Glade er vi selvsagt også for norske trenere ute i provinsen. Godt over 20 hester passerer grensen på torsdag, og sist ble det tre svenske seire samt to til Arnesen fra Enebakk. Da var det Niels Petersen som fikset de to siste vinnerne, så litt ble det også til hjemmelaget. For ikke å fornærme noen legger vi til at Tina Mortensen kommer fra Danmark med to hester. 

Torsdag er det nøyaktig en måned til Norsk Derby. Den dagen bør det settes en stor ring rundt i almanakken, for alt tyder på at det blir en helt spesiell dag. Etter to år hvor covid-19 har hindret fri utfoldelse, ligger det an til en spesiell dag i år. Opptakten på Jägersro søndag var av beste merke, og vi håper på noe liknende 21.august.