Damenes aften

02.06.2022
Artikkelbilde
Willa Schou tok tre seire, her på Rock Dancer som tok sin 3. strake seier

Neste torsdag arrangeres damenes aften på Øvrevoll, men våre kvinnelige utøvere varmet godt opp allerede nå. Lærlingen Willa Synøve M. Schou vant hat trick og hadde en fantastisk kveld. Både trener Annike Bye Hansen og duoen Nathalie Mortensen/Annette Stjernstrand vant dobbelt. Og det stoppet ikke der, og det skal vi komme tilbake til i referatet fra en ny trivelig løpsdag på Øvrevoll.

Rock Dancer (Stall On The Rocks) har vist en eventyrlig form denne våren, og han spurtet inn til sin tredje strake seier på én måned. Dette var Willa Synøve M. Schous tredje seier denne kvelden. -Willa gjorde en flott jobb og Rock Dancer er en herlig hest. Han gjør alltid sitt beste. Caroline Løwø legger ned mye arbeid i denne hesten og hun fortjente virkelig denne seieren i dag. Ekstra morsomt var det også at stallkameraten The Singing Butler ble nummer to, sa en svært fornøyd Hallvard Soma.

Alle bilder: ©hesteguiden.com

 

 

 

General de Vega

General De Vega (Väsby Hest) gjorde en meget spennende årsdebut i kveldens første løp. Det endte med en kontrollert seier for ringreven Jacob Johansen, med stallkameraten Youonlyliveonce (samme eier) hakk i hæl. Nå venter start i Bro Park Vårsprint for generalen som vant nettopp dette storløpet i fjor. -Jeg er veldig fornøyd nå og dette var godt for selvtilliten. Han vant enkelt og jeg tror faktisk han skal bli enda litt bedre enn i fjor. Han virker sterk! Jeg var meget glad for prestasjonen til annenhesten i løpet også. Denne dobbeltseieren smakte godt, uttalte trener Annike Bye Hansen.

 

Hard One To Please

Annike var på farten direkte i et sterkt maidenløp for 3-åringer med Hard One To Please (Väsby Hest). Jacob Johansen lå godt plassert foran i feltet, men i svingen stakk Holiday til seg mange lengder. På oppløpet var det dog ingen tvil, og stortalentet vant enkelt foran godt avsluttende Sugar Crust. -Dette var en bra prestasjon. Det er en hest vi har store forventninger til og Derby er det store målet. Jeg ser ingen grunn til å endre på den planen, fortalte Annike Bye Hansen etter kvedens andre fulltreffer.

 

Tsupermand

Galoppens mangfold fikk vist seg frem i Stall Høymyr Hesteutstyr Cup. Amatørløpet ble nemlig vunnet av Tsupermand (Stall Markeng) fra Skreia! Amatørtrener Gunn Elisabeth Johansen kunne glede seg over at Ida Tandberg lå godt plassert som tredje, før hun satte inn støtet på oppløpet og vant sikkert. -Ida og Tsupermand er et dream team. Hun har vunnet begge løpene med han, og det var utrolig artig å få vinne her i kveld, uttalte Gunn Elisabeth. Hun trener to hester på Skreia, og jobber til daglig på Norsk Hestesenter.

 

History Hill

 "Dette er årets mest overlegne vinner på Øvrevoll så langt denne sesongen", ropte løpsreferent Ola Jakobsen utover anlegget. History Hill (Annette Stjernstrand) suste inn til seier med snaue 18 lengder ned til konkurrentene. Willa Synøve M. Schou satt på krutt i V65-3. -Hun hadde en flott oppgave på papiret og var stallens beste sjanse på forhånd i dag. Willa rir alltid godt og dette her ble veldig lett. Alle våre hester elsker Øvrevoll, sa alltid blide Nathalie Mortensen.

 

Valence ©hesteguiden.com

Valence (Annette Sternstrand) har blitt en publikumsfavoritt. Han gjør alltid gode løp på Øvrevoll, og med 64 kilo på ryggen ledet han eliteløpet fra start til mål. Nå venter start i Stockholms Stora Pris om ti dager. -Jeg blir så utrolig glad når han vinner. Det å ri Valence er en stor glede, og han slutter aldri å imponere meg. Jeg var litt redd for at forutsetningene i dag skulle være vel tøffe, men det gikk veien likevel, sa en svært fornøyd Nathalie Mortensen.

 

Imperial Dawn ©hesteguiden.com

Imperial Dawn (Inger Skrede) hadde aldri vunnet løp, men når han først fikk hull på byllen så gjorde han det med stil. Willa Synøve M. Schou ristet av seg konkurrentene på oppløpet og det holdt helt hjem med to lengder med femtevalget i V65-spillet. -Han måtte bytte eier før seieren satt, lo trener Knut O. Arnesen som har overlatt eierskapet til sin bedre halvdel Inger Skrede. -Han viste i dag at han har bedre kapasitet enn programraden forteller, og Willa fulgte planen vi la på forhånd. Det ble en sikker seier.