Niels: - Flere gode sjanser på Bro

Skrevet av Birger Christensen,  10.06.2022
Artikkelbilde
Kick On, med Carlos Lopez, kommer ut i Stockholms Stora Pris søndag. Her vinner han Arnfinn Lunds Minneløp på Øvrevoll i oktober i fjor. Foto: Hesteguiden.com
Link til live stream: http://www.atgvision.com/hlsplayer/track3/

- Det er flere meget gode sjanser på Bro søndag. Men kanskje ingen helt klare bankere. Jeg drar dog aldri uten at jeg har en ambisjon om å kjempe i toppen, beretter Niels Petersen.

 

* Slik ser det da også ut foran stordagen søndag. Nest etter Stockholm Cup-dagen er dette den fineste dagen på banen gjennom året.

Tror på Kick On. I Stockholms Stora kommer Kick On og King David ut. Førstnevnte leverte et par flotte løp i vinter i Dubai og trener flott. Men han møter Match Maker med fersk form, og jeg har også tro på at Stroxx Carlras kan være skummel. Men særlig Kick On tror jeg vil være helt fremme, tenker Niels. 

"Venter henne forbedret". Ascot Brass er en naturlig favoritt i V64-1, Bloomers Vase for de beste hoppene. - Synes hun var tam på Klampenborg sist. Venter henne klart forbedret fra det løpet, og hun kan vinne. Men banen må være bedre enn den var i fjor høst, da trivdes hun ikke i det hele tatt.

- Could Be King imponerte i siste start på Klampenborg?
- Ja, han var riktig bra. Tror faktisk han er en klart bedre hest enn i fjor. Det blir fort en kamp mellom ham og General de Vega, er Niels' oppfatning. 

- Kortene i 2000 Guineas er Hear the Drums og Tordenskiold?
- Dette bør være to hester som kjemper i toppen. Tordenskiold har gått mye frem, men begge står med en fin sjanse, avrunder Niels.

* Utenfor V64 har stallen også Global Gathering og Noble Justice. Totalt ti fine muligheter, og det blir nok langt fra tomhendt retur til Øvrevoll søndag kveld.