Rock Dancer i hundre

30.06.2022
Artikkelbilde
Rock Dancer ©hesteguiden.com

Han har nok aldri vært bedre enn nå. Ni år gamle Rock Dancer (Stall On The Rocks) tok årets fjerde seier denne sesongen, og det i sin start nummer hundre i karrieren. Han møtte sterke konkurrenter i kveld, men var med der fremme direkte og suste unna med mange lengder til slutt. -Han imponerer oss stort og hesten betyr veldig mye for meg. Han er kongen på stallen og virker til å være bedre enn noen gang nå. Dette var veldig morsomt, sa Caroline Løwø i vinnerpaddocken. Rock Dancer trenes av Hallvard Soma.

Chef La Adare ©hesteguiden.com

Chef La Adare (Stall Bergløkka) var gjort til favoritt i V65-1. Hun dro feltet fra start til mål og vant meget enkelt for lærlingen Silje Strand. -Vi har lagt ned mye arbeid i henne og nå ser det ut til å løsne. To strake seire er vi meget godt fornøyd med. Det ser ut som hun trives med kvinnelige ryttere også, smilte en lykkelig amatørtrener Helle Bakken.

 

Rockman Reef ©hesteguiden.com

Toppstammede Rockman Reef (Stall Perlen) var en snakkhest før maidenløpet i V65-2, men han lignet ingen vinner tidlig i løpet. Jan-Erik Neuroth lå helt sist, men da han fikk opp farten inn på oppløpet ble seieren enkel etter en forrykende sluttspurt. -Han har stor toppfart og høy kapasitet. Dog lå jeg litt lavt på forhånd i dag. Selv jeg trodde det ble langt frem, men det hadde gått raskt unna i front og han imponerte meg ved måten han hentet seg inn til seier på etter en dårlig innledning. Dette er en hest jeg håper skal hevde seg i Breeders, uttalte trener Wido Neuroth som har mange storløp i vente de kommende ukene.

 

Betty ©hesteguiden.com

Betty (Stall En Hest) fikk et pent løp bak lederhesten Clauses Rekato. Maikel Narvaez Bravo koblet et sikkert grep på oppløpet, og denne gang holdt det helt inn. Dermed tok hoppen meget fortjent karrierens første seier. -Dette tror jeg nok alle unner eier Kari Baade. Hun er alltid i stallen og er en skikkelig ildsjel. Betty gjorde et flott løp i dag og har virkelig spart opp til en seier nå, sa trener Are Hyldmo.

 

Black Million ©hesteguiden.com

Black Million (Second Chance) trives over sprint på sandbanen. Hun leverte en sterk avslutning for Jan-Erik Neuroth og vant til slutt enkelt. Dermed vant også Jan-Erik to løp. -Jeg var litt urolig for startsporten, men visste at jeg hadde en av dem som kunne vinne løpet. Innsatsen i dag var bra og hun vant fortjent, uttalte en fornøyd Gina Mathisen.

 

 

Twisted og Perfect Illusiom ©hesteguiden.com

Det skulle bli mer Gina Mathisen i V65-finalen. Her ble det likegodt dobbeltseier med eget oppdrett til Twisted og Perfect Illusion. Willa Synøve M. Schou satte virkelig inn støtet mot oppløpet med Twisted, og avvæpnet favoritten Perfect Illusion. Dermed tok hun kveldens andre seier og topper nå jockeystatistikken på Øvrevoll. -Dette ble helt perfekt. Jeg har god form på hestene mine nå og har hatt en flott kveld. Twisted konkurrerer også i sprangridning og får mye alternativ trening. Det er bra for hestenes trivsel, avluttet en glad Gina Mathisen fra Andebu.