Norsk seiersjakt på Klampenborg

28.05.2022
Artikkelbilde
Match Maker er et av flere sterke norske håp på Klampenborg lørdag. Han er seiersaktuell i Golden Mile. Foto: Hesteguiden.com

Lørdag er det storløpsdag og flotte løp på menyen i København. Flere norske tar turen til hovedstaden og vi har gode muligheter på forhånd.

Cathrine Erichsen kunne feire storløpsseier i Pramms Memorial sist helg med yndlingen Duca di Como. Nå tar hun med seg Match Maker og Master Bloom til Klampenborg, en arena begge trives meget godt på.

-Match Maker gjorde en god innsats i årsdebuten, og han skal ha godt klart frem med løp i kroppen. Jeg tror på seierssjanse med han i Golden Mile.

-Master Bloom var solid til annen på Øvrevoll sist med toppvekt. Han har vunnet Scandinavian Open Championship (G3) før, og jeg mener han skal bite godt fra seg denne gang. Jeg gleder meg til løpene på Klampenborg, sa en offensiv Erichsen til oss under løpsdagen torsdag.

Også Niels Petersen og Wido Neuroth stiller sterkt lørdag. Petersen sender ut topphester som King David, White Heart og Could Be King m.m., mens Neuroth tar med seg Jet Action, Seneschal og Nordic. Det kan bli deilig å være norsk i Danmark lørdag.