Torsdag 17. november serverer vi JULETALLERKEN i Derbystuen

Skrevet av Esben Hansen esben.hansen @ rikstoto.no
Artikkelbilde

Velkommen til årets siste løpsdag på Øvrevoll torsdag 17. november. Det er blitt høst og litt kjøligere ute, så da kan det kanskje passe med litt mat og varme oppe i Derbystuen ?. 

Torsdag serverer vi, sammen med Høvikveien Kjøtt & Kolonial, en deilig Juletallerken med ribbe, julepløse, medisterkake, surkål, rødkål, poteter og tyttebærsyltetøy..

Denne løpsdagen MÅ ALLE SOM ØNSKER MAT FORHÅNDSBESTILLE. Vi har allerede mange gjester som har booket plass, så det kommer til å bli fullt.

Det enkleste, og letteste for oss, er at dere bestiller/kjøper maten via TicketCo, men det hjelper også veldig om dere sender en mail eller ringen Esben, så vi kan holde av plasser og bestille mat til dere. KJØP AV MAT MÅ VÆRE GJORT FØR TIRSDAG 15. november kl. 16.00.

 

Denne gangen må alle som ønsker Juletallerken forhåndskjøpe på TicketCo. Vi har ikke eget produksjonskjøkken, så vi trenger litt lenger tid for å få dette klart. Håper alle klarer å kjøpe eller ta kontakt før tirsdag 15. november kl 1600.

https://ovrevoll.ticketco.events/no/nb/e/oevrevoll_galopp__loepsdag_171122

Inngangsbillett kan også kjøpes i porten, betal med Vipps eller kontanter (ikke kort).

Derbystuen har flotte lokaler, TV'er, spilleluke, god stemning, garderobe med toaletter og hyggelig betjening. Og på høsten kan det til og med være deilig med tak over hodet og litt varme i lokalet.