- Tror på Thunderey

Skrevet av Birger Christensen,  25.10.2022
Artikkelbilde

- Thunderey er en hoppe som trives godt på Jägersro. Synes hun har en fin oppgave, og hun kan vinne. Jan-Erik Neuroth er positiv til sjansene i lunsjen på Jägersro onsdag, hvor Neuroth-stallen har fem hester til start, mens Niels Petersen mønstrer to toåringer fra Øvrevoll og Masseto fra filialen på Klampenborg.

- Tror litt mer på Thunderey enn Solveig. Sistnevnte fikk det ikke til på den svenske Derbydagen, men kan bedre enn det, beretter Jan-Erik. Den dagen var Thunderey sterk toer bak Takeko, og sist spurtet hun fint til tredje bak to av de beste milerne på banen.

- Er også veldig spent på Master Zone. Vant veldig lett i Gøteborg, men selskapet var ikke så skarpt. Nå skal han teste banen foran kriteriet 13. november. En fin hest, som jeg har god tro på til neste år. Kan være i toppen her, men litt vrien å sette opp mot hjemmehestene, vurderer Jan-Erik. Også Pinerolo fra Petersen drar ned for å bli kjent med banen.

De to siste fra stall Neuroth er Sugar Crust og Roxette.

- Er fornøyd om Sugar Crust er på trippel. Når det gjelder Roxette, slår hun neppe Tin Win om han har en god dag. Men de andre kan hun være på talefot med, avslutter Jan-Erik.

Sist, men ikke minst tar Niels med seg Give Me Space. Toåringen kjemper om 82 500 kroner  Manoustieløpning. Tredjehesten i det norske kriteriet har en fin oppgave om hun trives på underlaget i Malmø.