Pass på Marie Lustigs hester i dag!

27.10.2022
Artikkelbilde
I VINNERFORM: Xtara, med Ulrika Holmquist, har vunnet de to siste og kan ta den tredje strake i V65-6 i Øvrevolls jackpotomgang i dag. Foto: Hesteguiden.com

Trener Marie Lustig holder flott form. Og hun bør passes av spillerne i jackpotomgangen når hun kjører de 55 milene fra Örkelljunga til Øvrevoll i dag. Tre av fire kan være med i toppen i sine løp.


I V65-1 sender Marie ut 1 Clauses Rekato (Emelie Gustafsson, 26-prosenter kl. 13.30) og 7 Clauses Andy (Ulrika Holmquist, 13-prosenter). Legg merke til at treneren tror klart mest på den minst spilte av stallhestene. - Clauses Rekato har jeg egentlig ingen forhåpninger til. Clauses Andy bør være blant de tre og er én av tre jeg har med sjanse i dag.

I V65-2 har Lustig-stallen 4 Arwaag som er en 3-åring og et ganske ubeskrevet blad: Tre starter; langslått to ganger i England og det samme i én Øvrevoll-start. Kortere løp nå:
- 4 Arwaag (Emelie Gustafsson, 1,4-prosenter) er en «jättefin» og veldig rask hest. Må slappe av i løpet og klare «andingen». Om han lyktes i dag, eller om det blir neste år, gjenstår å se. Fungerer han, tror jeg ikke de slår ham. Emelie Gustafsson rir ham hver dag i trening.

I V65-6 kommer 6 Xtara (Ulrika Holmquist, 26-prosenter) med to strake. – Han har gått opp i handicap, men ser fortsatt veldig bra ut. Jeg tror på ham igjen, sier Marie Lustig til ovrevoll.no.



TOBIAS HELLGREN har to i dag, begge ris av makker Anna Pilroth som har 15 på 69 og jakter en pallplass på Øvrevoll-statistikken i år.

I V65-5 er 11 Ede’s Garrinchi (Anna Pilroth, 20-prosenter, se Hesteguidens bilde over) er ute med blytunge 74 kilo på ryggen. – Jeg tror ikke vekten er «Garrinchi»s motstander, han behøver et løpsopplegg som er ok, og det er mulig fra dagens startspor, melder Tobias til ovrevoll.no.
Han tror 2 Archers Ignite (Anna Pilroth, 43-prosenter) i V65-6 er fremsatt med løpet sist og håper på «en trioplassering» i dag.

NIELS PETERSEN sender ut 8 Shape Of You (Carlos Lopez, 6-prosenter) i V65-4: - God fremgang sist. Håper den kan være med i toppen, melder championtreneren.  

HALLVARD SOMA har vært en formbombe de siste gangene og ranker sine to beste sjanser for ovrevoll.no før løpene: 6 Lynghonning (Malin Holmberg, 31-prosenter) i V65-5  og 1 Alaska (Malin Holmberg, 17-prosenter) i V65-4 som er Norsk Rikstotos Oppdrettsløp for 2-årige hester.

CATHRINE  ERICHSEN, som ikke drar til USA med Duca Di Como, er på plass på Øvrevoll med syv starthester i dag: - 7 Two Times (V65-3, Elione Chaves, 50-prosenter) er kanskje den beste sjansen.
Når det gjelder 9 Charlie Boy (V65-4, Elione Chaves, 6-prosenter) og 12 Close To Perfect (V65-6, Elione Chaves, 2-prosenter) er det to som er spennende i dag, uttaler Cathrine.

Red. anm
.: Begge disse Cathrine Erichsen-hestene er underspilte torsdag. Her skal sjansen være større enn prosentene. Close To Perfect er ute på dirt for andre gang i karrieren og har aldri tidligere startet på 1100 meter.    

* Det er SEK 179.539 ekstra kroner i Øvrevolls sekserpott torsdag.