Har Anna og Tobias en vinner i dag?

Skrevet av Tom W. Johannessen,  01.09.2022
Artikkelbilde
Anna Pilroth og Ede's Garrinchi har slått kloa i C Moon og Elione Chaves 21. juli. Foto: Hesteguiden.com

Parhestene Tobias Hellgren og Anna Pilroth kommer med tre til Øvrevoll i dag. De to V65-hestene er lite spilt uten at de behøver være sjanseløse i åpne løp.



- 1 Ginmann (V65-2, Anna Pilroth, 4-prosenter) skulle nok hatt det litt mykere for å ha en toppsjanse. Men han trener bra, og det kjennes ut som han er i orden. En plass blant de tre bør han klare. Hesten har også kapasitet til å vinne, sier Tobias til ovrevoll.no.
Han mener at også den andre hesten i V65 er for lite spilt:
- 1 Ede’s Garrinchi (V65-6/V4-4, 3-prosenter) kommer ut i et «konstigt» løp, flere med høy vekt. Gina Mathisens hester er nok med i toppen, men Ede’s Garrinchi bør også regnes tross den høye vekten.
- 5 Willing And Able (1.løp, Anna Pilroth) er en fin 2-årsmerr som kan være noe for Oaks neste år. Skulle kanskje hatt litt lengre, og det er jo «svårt» å si hva alle de andre kan her. Men vår skal regnes, dette er stallen beste sjanse i dag, uttaler Tobias Hellgren. 

Hva kan Annikes nyimport?
Willa Synøve Marcussen Schou har 12 seire så langt i år. Hun sitter opp på fire i dag. Én av dem er Annike Bye Hansens 7 Esprit De Pegasus (V65-1, 4-prosenter), en 3-årig hoppe med starter i Frankrike – og siste gang i Bath i England:
- Jeg vet lite om hesten, men dette løpet er veldig åpent, sier Willa om nyimporten som ble femte i siste start: Ledet det løpet i offensiv stil, men ga seg siste 200 - forteller løpsreferatet.
- Dette blir som en test å regne. Fra det lille jeg har sett i trening, blir jeg overrasket om hun vinner på direkten, sier formtrener Annike Bye Hansen til tgn.no.

Velger Machine Gun i V65-5
Willa velger 5 Machine Gun (V65-5/V4-3) foran 2 Imperial Dawn (V65-5/V4-3). Begge trenes av Knut O. Arnesen. Førstnevnte var en 4-prosenter, Imperial Dawn en 8-prosenter kl. 14.30. Willa Synøve Marcussen Schou har sittet på Machine Gun én gang; 16. juni i år. Da ble det seier.