Pass på Nathalies hester i dag!

Skrevet av Tom W. Johannessen,  08.09.2022
Artikkelbilde
FIGHTERDUO: Valence og Nathalie Mortensen kan vinne 2. løp i dag. Valence har 11 seire på 38 starter. Foto: Hesteguiden.com

Nathalie Mortensen har fire jockey- og seks trenerseire, sammen med «morsan» Annette Stjernstrand, på Øvrevoll i år. Det kan bli flere i dag. – Bra sjanser, melder Nathalie.


Her er hennes kommentarer til ovrevoll.no kl. 12 i dag

- 3 Valence
(2. løp) var bra i Sveaas, fordel av kortere distanse nå. Er pigg og glad og egentlig «jättefin» i trening. Bra sjanse, jeg har litt tro på seier i dag.
- 7 Hesmah (V65-1, Per-Anders Gråberg, 29-prosenter) er en veldig trivelig hest. P-A opp, jeg håper og tror han kan få mer fart på henne. Alt i alt den beste sjansen fra stallen i dag.
- 6 Dolores (V65-3, Michelle Rosenqvist, 15-prosenter) er ute på en distanse som er i korteste laget, men uansett bør hun klare en plass blant de tre. Glem starten lørdag, rytteren er dyktig.
- 5 Backcountry (V65-4, 2-prosenter) er blitt ti år og gjør som han vil. Fin distanse og bane for ham. Det er tøft imot, og penger er bra. Kan bli sist, men kan også slå til og vinne hvis alt skulle stemme, jeg sier det på den måten.
- 8 Started It All (V65-5, Per-Anders Gråberg, 3-prosenter) er det en del spørsmålstegn rundt. 67 kilo er mye for en 3-åring, men det er jo kort distanse. Og så er det jo tette starter og ny bane. Men dette er veldig fin hest som trener bra. Trodde hun skulle vinne sist, men det ble litt langt. Bedre distanse nå, jeg blir ikke helt overrasket om hun skulle vinne med P-A i dag. Er rask ut, men det virker i trening som er best når hun går bak hester.

PER-ANDERS GRÅBERG, nå 48 år, er på vei mot et overlegent championat i Sverige, hans første siden 2016. Han har 40 seire, Jacob Johansen er toer med 21. På Øvrevoll har P-A vært mer beskjeden; to førsteplasser i 2022 (City Code og HollywoodBoulevard). I dag rir P-A tre, det kan være en vinner blant disse:
- Hesmah i V65-1 er nok den beste sjansen, melder P-A til ovrevoll.no.