Sterk dobbel til Neuroth

25.09.2022
Artikkelbilde
Jan-Erik Neuroth hadde god grunn til å smile etter søndagens løp på Jägersro. Arkivfoto.

Det ble en god søndag i Malmö for Team Neuroth og Stall Perlen. De kunne vende hjem med to sterke seire i bagasjen.

No Short Cuts hadde ikke vunnet løp siden Derby Trial på Jägersro i fjor. Nå tok han sin fjerde seier på banen. Storfavoritten Gold Tyranny ble strøket, og løpet endte i seier foran Stroxx Carlras. 

- Deilig å få en seier på ham igjen. Det viktigste var at det ble tempo i løpet. Hadde litt problemer i den nest siste svingen, men han kom fint tilbake. Fikk et overtak mot Stroxx Carlras midt på oppløpet, og seieren ble ganske sikker, berettet Jan-Erik Neuroth. 

Stall Neuroth og Perlen rammet inn V64. Finalen gikk til Downtown Leo, som sist vant kriteriet på Øvrevoll for et snaut år siden. Nå avsluttet han kruttsterkt bakfra og passerte alle på oppløpet.

- Trodde på begge mine i dag, for de hadde fine oppgaver begge to. Downtown Leo ble tredje i Svensk Derby bak to veldig gode hester. Begge vinnerne trives på Jägersro, avsluttet Jan-Erik 

På Klampenborg lørdag var det Dansk Galop Auktionsløb. Iberegnet kursen er dette faktisk det beste betalte toårsløpet i Skandinavia i år. Niels Petersen hadde en duo til start, Slava Ukraini og Mali. Begge er oppstallet på Klampenborg. Førstnevnte hadde Carlos Lopez på ryggen, og i en tett strid ble det en sterk seier, som var verdt 300 000 DKK Jan-Erik Neuroth tok en knapp seier i V4-1. Justpoppin kom med en stjernesmell.