-Første gang jeg vinner tre på en kveld!

31.08.2023
Artikkelbilde
Sticky Chance ©hesteguiden.com

Silja Støren smilte bredt i vinnerpaddocken torsdag. Stallen tok med seg tre seire og det var heller ikke langt unna å bli fire. -17 seire på Øvrevoll ved utgangen av august er utrolig bra for oss. Alt fungerer fint på stallen, og det er ekstra morsomt at vi nå har en fin miks av handicaphester og storløpshester, uttalte Silja.

Kveldens første kom i innledningsløpet for toåringer med norskoppdrettede Sticky Chance (Sigma Gold). Manuel Martinez tok kommandoen direkte og holdt unna for en meget positiv Leo Boy. -Sticky Chance var ute i tøffe omgivelser på Derbydagen. Han viser fin utvikling og gjør en bra jobb ved å vinne i kveld. Nå satser vi mot NM, fortalte treneren etter løpet.


Wishformore ©hesteguiden.com

Harrier Hawk dro friskt unna i front i løp 2 og forsøkte å «stjele» løpet, men oppløpet ble litt for langt. Wishformore (Marianne Petersen) var aller best av de som jaktet bakfra, og Sandro De Paiva holdt unna for en Indy Humor som er på gang. -Det er en jevn og god hest som fortjente en seier. Min søster Marianne, som eier hesten, er nok stallens aller viktigste bidragsyter. Nå satser vi på Arnfinn Lunds Minneløp. Det kommer storløp hele tiden fremover og vi har hester i form, sa trener Niels Petersen.

 

Corazon De Leon ©hesteguiden.com

Vi fikk et meget spennene oppgjør i løp tre. Corazon De Leon (Stall MYM) hadde hodet forant tidlig på oppløpet, og tviholdt på dette grepet helt hjem. Fireåringen holdt unna for Money Mission og Chadwick som begge kjempet tappert. Det var lærlingen Mathilde Dupuys første seier i år. -Det var et veldig spennende oppløp. Heldigvis gikk det i vår favør. Han er en ærlig hest som alltid gjør sitt beste, oppsummerte Silja etter kveldens andre seier.

 

Lynghonning ©hesteguiden.com

Lynghonning (S.C.E.A. Haras De Miel) er i strålende form om dagen og la på til to strake seire. Den dyktige amatørrytteren Mie Blichfeldt tok frontposisjonen direkte og holdt enkelt unna for Clauses Andy. -Jeg forsøkte å disponere kreftene så godt som mulig. Det er gøy å få slike sjanser og jeg er selvsagt fornøyd med å vinne, sa Mie etter løpet. -Dette var bra av både hest og rytter. Stallen er i flott form og vi er fornøyd om dagen, uttalte trener Hallvard Soma.

 

Spirit of Cimarron ©hesteguiden.com

Spirit Of Cimmarron (Stall Lilleville) trives godt foran og på Øvrevolls sandbane. Sandro De Paiva lot fireåringen strekke ut i front, han hadde et klart overtak tidlig på oppløpet og holdt unna for en meget godt avsluttende Heart Of Kabeir. Dermed vant også De Paiva to løp. -Han trives veldig godt på sandbanen her på Øvrevoll, men biter også godt i fra seg på gress. Han kan få en fin høst. For øvrig satser vi mot St. Leger neste torsdag med Derbyhesten Atticus. Han hadde ikke sin beste dag sist og hostet etter løpet. Nå skal han være klar igjen og vi ser frem til det løpet, fortalte trener Are Hyldmo.

 

Queen of Antarktis ©hesteguiden.com

De to favorittene Amzaan og Sir Anton kom først inn mot oppløpet, men bak dem lurte Queen Of Antarktis (Stall Dronningen). Den norskoppdrettede hoppen avsluttet best av alle og var først på målstreken for Charlotta Ericsson. Dermed tok hoppen karrierens første seier foran en meget godt avsluttende Moonflash. -Denne seieren smakte virkelig godt og var veldig fortjent. Hun har hatt mange annen og tredjeplasser, men manglet denne seieren. Det er første gang jeg vinner tre løp på samme kveld, sa en meget glad Silja Støren.

 

The Singing Butler  ©hesteguiden.com

The Singing Butler (Masterpiece Stable) leverte et meget sterkt løp for lærlingen Susanne Lyseng. Femåringen har nå tre seire og fire annenplasser på ti starter i år. -Han har hatt en flott sesong så langt, og jeg mener han bare skal bli bedre fremover. Dette var stallens tolvte seier på Øvrevoll i år og det må vi være veldig godt fornøyd med, avsluttet trener Hallvard Soma etter kveldens andre seier.