-Denne seieren smakte godt

10.08.2023
Artikkelbilde
I Rest My Case ©hesteguiden.com

Medeier Søren Pedersen var veldig godt fornøyd etter at I Rest My Case trakk det lengste strået mot Hear The Drums i kveldens innledningsløp. I fjor på samme tid vant hun storløpet Drømmemilen på Derbydagen. -Vi har tapt for Hear The Drums tre ganger i karrieren, så det smakte godt med en «revansj». Det er en god hoppe dette her, så vi er selvsagt spent foran store oppgaver fremover, fortsatte Pedersen. -Nå satser vi på Lanwades Stud Stakes under Derbydagen. Det blir selvsagt en tøff oppgave, men hun har formen på plass. Hard One To Please satser mot Marit Sveaas Minneløp, fortalte trener Annike Bye Hansen.

Carlos Lopez vant to løp og er dermed nummer tre på Øvrevoll gjennom alle tider. Kun Walter Buick og Janos Tandori er foran på statistikken over antall seire.

©hesteguiden.com 

Sweet Caroline ©hesteguiden.com

Stall Trick & Treat tok hjem det andre løpet med den lovende tre år gamle hoppen Sweet Caroline. Hun lå bak ledende Happiness til inngangen av oppløpet, og da Carlos Lopez ba om litt ekstra var det aldri snakk om saken. Favoritten vant helenkelt, og Happiness holdt godt til annen. -Det har vært en fin måned for oss, annenplass i både Svensk og Dansk Derby med Cotton Eye Joe må vi selvsagt være godt fornøyd med. Denne hoppen er bra og det må være lov å ha forventninger fremover, sa primus motor i Stall Trick & Treat Morten Myhre. -Hun vinner veldig lett i dag og det blir spennende fremover. Nå gleder vi oss til Derbydagen med mange gode hester fra stallen. Vi må se etter starterklæring hvordan det totale bildet ser ut, men stallen kommer til å stille sterkt, oppsummerte trener Niels Petersen.

 

Astron ©hesteguiden.com

Astron (Nathalie Mortensen) hadde en stor sesong i fjor, men i år har det ikke vært mye å hente for seksåringen. Torsdag skulle det snu! Nathalie Mortensen lå i baktroppen, men på oppløpet meldte hun seg på og seieren ble sikker foran stallkameraten Madi Banja. -Dette var utrolig gøy. Han er så fin denne hesten, men har hatt problemer så langt i år. Dette smakte virkelig godt, sa en svært blid og fornøyd Nathalie Mortensen.

 

Bassoline ©hesteguiden.com

Bassoline (Stall Petterøe´s Mix) var med foran hele veien i V65-3. Det var mange med mulighet på oppløpet, og lenge så det ut til at stallvenninnen Khatun skulle vinne løpet. Men Bassoline kom tilbake og kjempet seg først på målfotoet for Manuel Martinez. -Tre strake seire er helt utrolig. Vi hadde fire strake med Sweet Baby Jane i sint tid, og jeg er veldig stolt av Bassoline nå, sa eier Anne Petterøe. -Dobbel til stallen var helt perfekt. Bassoline har hatt en veldig fin utvikling. Nå gleder vi oss til Derbydagen. Stallen har mange gode hester til start, uttalte en fornøyd trener Silja Støren.

 

How Dare You ©hesteguiden.com

How Dare You (Grytåsa Ridcenter og Emelie Gustafsson) lå foran hele veien i par med stallkameraten Arwaag. Det var tidlig klart at Anna Pilroth hadde kontroll på løpet, og det ble god margin ned til annenhesten Oliver. -Jeg hadde god tro på How Dare You i dag, og hun gjør et veldig godt løp. Arwaag er også på rett vei og kjempet godt til fjerde. Nå er jeg meget fornøyd, sa trene Marie Lustig.

 

The Singing Butler  ©hesteguiden.com

Mie Blichfeldt tok sats med favoritten The Singing Butler (Masterpiece Stables) i amatørløpet. Hun var i front fra start, men på oppløpet kom Bartat på innsiden og overtok en kort stund. Oppunder mål kontret The Singing Butler til stert seier. -Det er første gang jeg rir hesten i løp, og det har jeg gledet meg veldig til. Jeg stolte på hesten og heldigvis holdt det til seier, sa en glad Mie Blichfeldt etter seieren i Stall Høymyrs løp. -Han kan være litt bajas, men viser hva han kan i dag. Mie er en lovende rytter og løste oppgaven flott, uttalte trener Hallvard Soma. Ida Tandberg vant en sal fra Stall Høymyr for sammenlagtseieren i deres løpsserie.

 

Imperial Dawn ©hesteguiden.com

Imperial Dawn (Inger Skrede) gikk foran hele veien i V65-finalen. Det så lenge ut til å bli relativt enkelt, men Steely Quenn spurtet sterkt innvendig og hentet mange lengder. Dog holdt Carlos Lopez unna til kveldens andre seier med trekvart lengde. -Han gjør et nytt sterkt løp og bekrefter sin fine form. Jeg har ikke sikker på at stallen skulle vinne løp i dag, men det var artig at Imperial Dawn kunne ta sin andre strake, sa trener Knut O. Arnesen. Han har virkelig fart på seiershjulet, og hesten eies av hans kjære samboer Inger Skrede.