Driftsproblemer i databasen

07.12.2023
Artikkelbilde

Med bakgrunn i arbeid med flytting av våre IT-systemer til nytt driftsmiljø opplever vi tidvis driftsproblemer i vår database.

Vi er inne i en innkjøringsperiode med nye systemer og dette er bakgrunnen for at vi opplever problemer. I forrige uke startet arbeid med flytting av Norsk Galopp og DNTs IT-systemer til nytt driftsmiljø, og det ble gjennomført et større arbeid natt til torsdag. I ettertid av dette opplever vi nå ustabilitet i systemene, noe som blant annet påvirker søk etter sportsinformasjon (hest, kusk og løp), samt tilgjengelig informasjon i sportsbasen. Flyttingen til nytt driftsmiljø gjelder også travbanenes nettsider, som også nå opplever nedetid.  

Vi arbeider fortløpende med å løse problemene i samarbeid med vår driftsleverandør og beklager ulempene det måtte medføre ovenfor våre brukere. Problemene vi nå opplever er midlertidige og skal ikke vedvare på sikt.

 

***

Dette medfører også flere utfordringer for administrasjonen Norsk Galopp, og vi ber om tålmodighet i denne overgangstiden.

Alle har nå endret emailadresse til @norskgalopp.no.

Emails kan ende i spam/søppelposten din. Finner du email fra Norsk Galopp, høyreklikk og bekreft at du skal motta mailer fra denne adressen, så vil det komme riktig neste gang.