Norsk Jockeyklub endrer navn til Norsk Galopp

Skrevet av Thomas Gjelsås,  05.01.2023
Artikkelbilde

Fra 1. januar heter vårt sentralforbund offisielt Norsk Galopp. Det betyr at vi fremstår i ny drakt med ny logo, alle medlemmer av særforeningene blir automatisk medlem.

- Navnebytte til Norsk Galopp ble vedtatt under generalforsamling 21 juni. Norsk Galopp skal bli en moderne medlemsorganisasjon for alle som har en tilhørighet til galoppsporten i Norge. Den vil være et viktig ledd i arbeidet med å skape bred vekst, rekruttering og nå våre langsiktige mål, sier styreleder i Norsk Galopp Ole-Christian Hallerud.


- Et navnebytte til Norsk Galopp tydeliggjør hvem vi er - og hva vi står for. Sammen skal vi skape en organisasjon som tiltrekker seg nye og yngre krefter, samtidig som vi tar godt vare på medlemmer som har bidratt til sporten gjennom et langt liv. Et medlemskap i Norsk Galopp skal gi deg som ambassadør en stemme innen den sporten du elsker, og det skal tas i bruk mer moderne og dynamiske virkemidler for å gi våre medlemmer en større tilhørighet enn før, uttaler administrerende direktør Thomas Gjelsås.

Styret i Norsk Galopp og administrasjonen har satt fokus på å øke medlemsmassen. Norsk Galopp passer perfekt i forhold til både vår visjon «Vi skal gjøre nordmenn hekta på galopp» og våre verdier «Lidenskap, takhøyde og full galopp».